Την άποψη ότι η μεταγραφή του Κώστα Μανωλά θα ενισχύσει σημαντικά τον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Νίκος Σταματέλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Αν δεν ήταν ο πρόεδρος της Νάπολι, θα είχε γίνει από το καλοκαίρι η μεταγραφή του Μανωλά. Ο Μανωλάς είχε ξεκαθαρίσει την θέση του, πως θα φύγει για λιγότερα χρήματα για να έρθει στον Ολυμπιακό. Είναι κίνηση που ενισχύει σε πολύ μεγάλο βαθμό τον Ολυμπιακό», ανέφερε αρχικά ο ρεπόρτερ της ομάδας και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω αν είναι προάγγελος αποχώρησης του Σεμέδο. Τον Σεμέδο δεν τον ήθελε η διοίκηση εδώ και καιρό, ο Μαρτίνς τον πιστεύει και είναι λογικό να τον θέλει στην ομάδα».

Καταλήγοντας, υπογράμμισε: «Ο Μανωλάς ήταν κίνηση του Μαρινάκη, για να ενισχύσει την ομάδα, τον κόσμο, τον προπονητή και τον παίκτη που ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λέτο: «Κυριόπουλος και Πολυκράτης άρπαξαν την ευκαιρία τους κι έδειξαν τι μπορούν να κάνουν»

Δεσύλλας: «Η επιστροφή του Κάνγκουα στην 11άδα και η θέση που διεκδικεί ο Λιβάι»

O Mατσάρι δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την Kifisia Tutu Deals, γιατί του... έκλεισε η φωνή!

Νίκολιτς: «Μας γεμίζει περηφάνια το ρεκόρ, είμαστε σε υψηλότερο επίπεδο φέτος - Ασύγκρτικα καλύτερος στα δεξιά ο Κοϊτά»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM για την πεντάρα της ΑΕΚ στον Παναιτωλικό

Τσανάκας: «Τι θέλει να δει κόντρα στην Καλαμάτα ο Ιμανόλ»

Χωρίς Μήτογλου και Ούρονεν η αποστολή του Ατρομήτου για Άρη

Από πάρτι σε πάρτι στη Νέα Φιλαλφεια: Τα highlights της πεντάρας της ΑΕΚ επί του Παναιτωλικού

Νίκολιτς: «Οι παίκτες έπαιξαν εξαιρετικά, μέχρι το 15ο λεπτό θα μπορούσαμε πολύ άνετα να έχουμε σκοράρει 4 γκολ»

Κετσετζόγλου: «Το 17-0 στη Νέα Φιλαδέλφεια και ο κορυφαίος Κοϊτά για την ΑΕΚ»