Πολυάσχολη ημέρα η Τετάρτη (02/08) για τον Ολυμπιακό, που κινείται σε μπόλικα μεταγραφικά μέτωπα.

Την ώρα που οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν μάχη για τον Ελ Καμπί, ο Νίκος Σταματέλος μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τα τελευταία νέα αναφορικά με την υπόθεση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου.

Όπως είπε, έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ Πειραιωτών, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και παίκτη, με τους Πορτογάλους να αναφέρουν πως ο δανεισμός περιλαμβάνει οψιόν αγοράς γύρω στα τέσσερα εκατομμύρια ευρώ.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την επικείμενη πώληση του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, επικαλέστηκε πληροφορίες από τη Ρωσία σύμφωνα με τις οποίες ο Μολδαβός μπακ αναμένεται να βρεθεί αύριο στη Μόσχα προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στη Σπαρτάκ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κάνγκουα: «Στόχος το πρωτάθλημα - Είμαι χαρούμενος για την καλή δουλειά που κάνουμε»

Ποντένσε για... έναν προπονητή: «Σε κάθε λάθος κάναμε τούμπες και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»

Αθανασίου: «Ο Παναθηναϊκός καθάρισε με τετράδα-φωτιά στη μεσαία γραμμή»