Την ισοπαλία-αποκλεισμό του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ σχολίασε μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Σταματέλος.

Ο ρεπόρτερ στάθηκε στο ότι οι Πειραιώτες έδειξαν εκ νέου κακό πρόσωπο, κάτι που πιστοποιείται και από το γεγονός ότι κορυφαίος ήταν ένα αμυντικός (ο Παπασταθόπουλος) και εκ των διακριθέντων ο τερματοφύλακας, Βατσλίκ.

Από εκεί και πέρα, τόνισε πως η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς δεν πήρε πράγματα από τις αλλαγές, με εξαίρεση τον Ελ Αραμπί, ενώ εκτίμησε πως ο Πορτογάλος δεν δικαιώθηκε από την επιλογή του Τικίνιο στο βασικό σχήμα.

Όσο για το μέλλον του τεχνικού των Πειραιωτών, σχολίασε ότι είναι νωρίς για να ειπωθεί το οτιδήποτε, υπενθυμίζοντας πως ο Μαρτίνς έχει συμβόλαιο που ανανεώθηκε πρόσφατα.



ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ανακοινώθηκε η 4η αγωνιστική του Superbet Κυπέλλου Ελλάδας - Τότε είναι το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!