Μέχρι και στους ζωολογικούς κήπους αναζητούν πλέον φαγητό οι πολίτες της Βενεζουέλας προσπαθώντας να βρουν λύση στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν λόγω της σοβούσας οικονομικής κρίσης.

Όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης άγνωστοι εισέβαλαν σε ζωολογικό κηπο στο Καράκας και έσφαξαν ένα σπάνιο άλογο προκειμένου να πάρουν το κρέας του.

Το μοναδικό που άφησαν οι άγνωστοι δράστες, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, ήταν το κεφάλι του και τα πλευρά του.

Αυτό, πάντως, δεν είναι το μοναδικό κρούσμα καθώς θύματα πεινασμένων κατοίκων των πόλεων της Βενεζουέλας έχουν πέσει και βιετναμέζικα γουρούνια που φιλοξενούνταν σε ζωολογικούς κήπους.

Η φρίκη η οποία επικρατεί στη Βενεζουέλα τους τελευταίους μήνες, αποτυπώνεται και στο γεγονός πως περίπου 50 ζώα πέθαναν από την πείνα σε έναν από τους μεγαλύτερους ζωολογικούς κήπους της χώρας, καθώς συνεχίζονται οι τεράστιες ελλείψεις τροφίμων.

Τα ζώα πέθαναν μέσα στους τελευταίους έξι μήνες, ενώ πολλά ζώα, συμπεριλαμβανομένων χοίρων του Βιετνάμ, ταπίρων, κουνελιών και πουλιών, στο ζωολογικό κήπο Caricuao στο Καράκας, δεν έχουν φάει εδώ και εβδομάδες.



Πηγή: protothema.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιά σε εστιατόριο της Μαδρίτης από πυροτεχνήματα εσωτερικού χώρου

«Ποιον δρόμο θα πάρεις Γροιλανδέ;»- Η προβοκατόρικη ανάρτηση του Λευκού Οίκου

«Πλήγμα» της ΕΛ.ΑΣ σε κύκλωμα καλλιέργειας ναρκωτικών στη Ρόδο - Εντοπίστηκε εργαστήριο υδροπονικής κάνναβης

Ιράν: Τουλάχιστον 3.428 διαδηλωτές έχουν σκοτωθεί από την αρχή των αντικυβερνητικών διαδηλώσεων

ΗΠΑ: Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ παγώνει από 21 Ιανουαρίου κάθε έκδοση βίζας για υπηκόους από 75 χώρες

Χρυσοχοΐδης για αγρότες: «Πρέπει ο καθένας να αναλαμβάνει τις ευθύνες του»

Λάρισα: Στις φλόγες διαμέρισμα με εγκλωβισμένο μωρό – Σωτήρια η επέμβαση της πυροσβεστικής

Έπεσε ξύλο σε σχολείο στη Λαμία - Ο τσακωμός ξεκίνησε μέσα στο Λύκειο και συνεχίστηκε στο σχόλασμα

Το 2025 ανάμεσα στα τρία θερμότερα έτη που έχουν καταγραφεί παγκοσμίως

Deal για τα Ελληνικά Οινοποιεία των Γεωργιάδη - Αντετοκούνμπο με το βλέμμα στο τσίπουρο