Παραμένοντας αήττητος από το 2010 και έχοντας οκτώ συνεχόμενους τίτλους σε παγκόσμια πρωταθλήματα, ο Γάλλος πρωταθλητής βελτίωσε φέτος την τεχνική του και αναδείχθηκε πρώτος στη σχετική λίστα.

Όσον αφορά τον Έλληνα πρωταθλητή και «χρυσό» Ολυμπιονίκη της Αθήνας το 2004, παρά τους τραυματισμούς του, παραμένει εξαιρετικά δημοφιλής.

Όπως τον χαρακτηρίζει το site, «ο Ηλιάδης παραμένει ένας υπερήρωας του τζούντο, παράδειγμα για πολλούς αθλητές, οι οποίοι τρέφουν μεγάλο σεβασμό για αυτόν».

Τρίτη στη λίστα είναι μία πρώην τζουντόκα, αλλά εξαιρετικά δημοφιλής αθλήτρια, η Ρόντα Ράουζι, η οποία μεταπήδησε στο MMA.

Ο Ανταντίλι Τσκρισβίλι είναι στην τέταρτη θέση της λίστας.

Η πρώτη γυναίκα της λίστας, η οποία παραμένει ενεργή στο άθλημα, είναι η Μαλίντα Κελμέντι, έχοντας χάσει φέτος τον τίτλο της κορυφαίας στα 52 κιλά.

Ο Μπέκα Γκβινιασβίλι βρίσκεται στο Νο6, ενώ στο Νο7 είναι ο Γκεόργκι Ζανταράια και στο Νο8 ο Κρίστιαν Τοτ. Στο Νο9 και το Νο10 βρίσκονται δύο Ιάπωνες, ο Σοχέι Όνο και ο Ναοχίσα Νακάτα αντίστοιχα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»