Μπορεί η ΑΕΚ να διαθέτει μια πεντάδα στόπερ, με τους Βράνιες και Τζαβέλλα βασικούς, αλλά και τους Σβάρνα, Λάτσι και Μήτογλου να περιμένουν την ευκαιρία τους, ωστόσο φαίνεται πως έχει τα μάτια της ανοιχτά στην αγορά για περαιτέρω ενίσχυση στην άμυνα.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», στη λίστα της εν όψει Ιανουαρίου είναι ο Φρανζ Μπρόρσον. Ο 25χρονος Σουηδός αμυντικός της Μάλμε είχε απασχολήσει πολύ έντονα τον Άρη μέσα στο καλοκαίρι και φαίνεται πως αρέσει και στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Μπρόρσον είναι ύψους 1,86μ., αριστεροπόδαρος και την περίπτωσή του κάνει πιο δελεαστική το γεγονός ότι στο τέλος Δεκεμβρίου μένει ελεύθερος από τη Μάλμε, με τις πιθανότητες να ανανεώσει να είναι λίγες, καθώς επιθυμεί να δοκιμαστεί σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Την περασμένη σεζόν είχε 24 εμφανίσεις με την πρωταθλήτρια Σουηδίας, ενώ το καλοκαίρι αγωνίστηκε σε πέντε ματς των προκριματικών του Champions League και ήδη έπαιξε βασικός στην εντός έδρας ήττα με 3-0 από τη Γιουβέντους για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League. Είναι διεθνής δύο φορές με τη Σουηδία, σε φιλικά παιχνίδια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηρακλής: Στην Πτολεμαΐδα για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας

Εκτός αποστολής της Μάλμε έμεινε ο Τάχα Άλι που προβάρει τη φανέλα του ΠΑΟΚ

Λίσι: «Σπουδαίος ο Λουτσέσκου, θα αξιοποιήσω στοιχεία του και θα προσθέσω δικά μου στον ΠΑΟΚ»

Ντι Μάρτζιο: «Ο Ολυμπιακός θέλει Μπονίνι αν πουληθεί ο Πιρόλα»-Απέρριψε πρότασή του η Αλμερία

Ολυμπιακός: Εκτός 10-15 ημερών ο Κλέιτον – Μικρότερο το διάστημα για Ντάνι Γκαρθία

Τσακίρης: «Σε καλό δρόμο βρίσκεται η υπόθεση του στόπερ - Ικανοποιημένος ο Νίκολιτς από την προετοιμασία της ΑΕΚ»

Νικολακόπουλος: «Φέρνει Ρόκα και δεξί μπακ ο Ολυμπιακός, φουλάρει για Άμραμπατ - Στο κόλπο και για Μπρόζιβιτς»

Αθανασίου: «Ο Γιάγκουσιτς έχει προτεραιότητα στο “10” – Έρχεται για υπογραφές ο Κρίστιανσεν»

Καρβουνιάρης: «Θα πάρουμε γεύση Κάιρινεν και Ζούμπκοφ-Ίσως δούμε δύο 11άδες»

ΠΑΟΚ: Μια ανάσα από Τάχα Άλι, τον φέρνει Θεσσαλονίκη

TAGS: A.E.K.