Η ΑΕΚ δεν θα προλάβει, όπως φαίνεται, να έχει τον παίκτη που ψάχνει για τις θέσεις «2» και «3» στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Παναθηναϊκό. Ο Γιούρε Ζντοβτς θέλει να κάνει την καλύτερη επιλογή κι έχει στα υπόψη του αρκετούς παίκτες.

Ο Αντρέ Ντόκινς είναι στη λίστα του Σλοβένου προπονητή. Ο 24χρονος Αμερικανός (1,96μ.) αγωνίζεται στην Τορίνο και φέτος έχει 10,1 πόντους, 2,1 ριμπάουντ και 1,4 ασίστ σε 28 λεπτά κατά μέσο όρο. Αποφοίτησε από το Ντιούκ χωρίς να γίνει ντραφτ, πέρσι έπαιξε σε τέσσερα ματς με τους Μαϊάμι Χιτ, ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε στο NBDL και φέτος παίζει για πρώτη φορά στην Ευρώπη.

Στα υπόψη είναι και ο Ντεϊβίντας Ντούλκις, ο 27χρονος Λιθουανός (1,95μ.) της Γεσιλγκιρεσούν, όπου πήγε ο Κρις Γουόρεν. Φέτος έχει 10,1 πόντους, 3,4 ριμπάουντ, 1,8 ασίστ και 1,9 κλεψίματα σε 29,3 λεπτά ανά αγώνα στην Τουρκία.

Επίσης εξετάζεται και ο Ντόμεν Λόρμπεκ, ο 30χρονος Σλοβένος (1,99μ.), που είχε συνεργαστεί με τον Ζντοβτς στην Γκαζιαντέπ και φέτος έχει 10,7 πόντους, 2,2 ριμπάουντ και 1,7 ασίστ σε 27,3 λεπτά κατά μέσο όρο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»