Στην αλλαγή νοοτροπίας και στη μεγαλύτερη ελευθερία με την οποία αγωνίζονται πλέον οι παίκτες του Άρη στάθηκε ο Κάσσανδρος Στίγγας σε δηλώσεις του στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο κεντρικός των «κιτρινόμαυρων» και MVP των δύο τελευταίων αγωνιστικών, μίλησε στους Μάνο Ζερβάκη, Κωνσταντίνο Χατζηδημητρίου και Αλεξάνδρα Αξενίδου και στην εκπομπή Playball για την πολύ καλή πορεία της ομάδας του στο δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Volley league, τονίζοντας, ωστόσο, ότι βασικός στόχος παραμένει η αποφυγή των play-out.

Αναλυτικά, όσα είπε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6:

-Για την καλή φόρμα του Αρη και μέχρι που μπορεί να φτάσει:
«Δεν έχουμε θέσει κάποιο όριο. Θα το πάμε μέχρι εκεί που πάει. Δε σταματάμε. Φυσικά και δε σταματάμε. Έχουμε μια πολύ καλή πορεία στον δεύτερο γύρο. Έχει αλλάξει η νοοτροπία μας και παίζουμε με μεγαλύτερη ελευθερία. Πλέον απολαμβάνουμε κι εμείς περισσότερο το παιχνίδι μας».

-Ποιος είναι ο βασικός στόχος της ομάδας του:
«Ο βασικός μας στόχος παραμένει να αποφύγουμε τα play-out. Θέλουμε να πάμε στο +7 από τη ΜΕΝΤ για να αποφύγουμε αυτή τη διαδικασία».

-Τι άλλαξε από τον πρώτο γύρο:
«Απ' ό,τι είδαμε και στον πρώτο γύρο χάσαμε πολλά παιχνίδια στον πόντο. Χάσαμε πολλά σημαντικά σετ, τα οποία αν θα τα είχαμε πάρει θα ήμασταν σε εντελώς διαφορετική βαθμολογική θέση. Όμως, όπως είπα και πριν, έχει αλλάξει πλέον η νοοτροπία μας και παίζουμε πιο αποφασιστικά».

-Τι βοήθησε, ώστε να γίνει η αλλαγή:
«Σίγουρα βοήθησε η έλευση του Καμίνσκι, που πρόκειται για έναν πολύ καλό διαγώνιο που μας έχει δώσει λύσεις. Σημαντικό ρόλο στην αλλαγή έχει παίξει και ο προπονητής μας, Γιάννης Μέλκας, που κατάφερε να βρει την κατάλληλη χημεία στην ομάδα. Αυτές πιστεύω πως είναι οι πιο σημαντικές διαφορές που μας έδωσαν ώθηση».

-Για το γεγονός ότι αγωνίστηκε ως ακραίος κόντρα στην Κηφισιά:
«Είναι κάτι διαφορετικό για εμένα και δεν νομίζω να το ξαναζήσω. Δεν το περίμενα, όχι μόνο να παίξω αλλά και να αποδόσω εκεί. Εγώ είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα να πάρει μια σημαντική νίκη».

-Για το ερχόμενο παιχνίδι με την πρώην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό:
«Είναι μια πάρα πολύ δυνατή και ωραία έδρα με πάρα πολύ κόσμο που αγαπάει το βόλεϊ. Εμείς ελπίζουμε να κατέβουμε πλήρεις και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό προκειμένου να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιτσέλι: «Δεν μας άξιζε αυτό το τέλος, αλλά χάσαμε την ευκαιρία μας στο 2-0

Αναδείχθηκε MVP του πρωταθλήματος η Σέρινταν Άτκινσον

«Με το τριφύλλι στην καρδιά για την Ρούξι»: Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συνεχάρη για το πρωτάθλημα στο βόλεϊ

Αποθέωσε τον Καλμαζίδη ο Νέσιτς: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ που βρήκα μια έτοιμη ομάδα»

Οι «πράσινες» θριαμβεύτριες: Η απονομή του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο και η συγκινητική αφιέρωση στην Ρούξι Ντουμιτρέσκου!

H «Xρυσή Βίβλος» της Α1 βόλεϊ γυναικών: Έφτασε τους 26 τίτλους ο Παναθηναϊκός, παρέμεινε στους 8 ο Ολυμπιακός

Σηκώνουν την κούπα στον «Τάφο του Ινδού» και αποθεώνονται από τον κόσμο τα κορίτσια του Παναθηναϊκού

Μυθική ανατροπή στους τελικούς με τον Ολυμπιακό και three peat με δεύτερο break για τον Παναθηναϊκό!

Παναθηναϊκός: Αλλαγές στις θέσεις των ξένων - Κοντά στον Αμερικανό κεντρικό, Πάτρικ Γκάσμαν

Μία ανάσα από τη Χαντάβα η ΑΕΚ!

TAGS: Άρης