Όπως είχε αποκαλύψει χθες η εκπομπή «Let’s Playball» του NOVA ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Κλαρούδας είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ. Ο 48χρονος προπονητής ήταν η πρώτη επιλογή μετά το τέλος των επαφών με τον Αντρέι Κράβαρικ και σήμερα ανακοινώθηκε από την διοίκηση.

Ο έμπειρος τεχνικός ήταν στην ΑΕΚ από τον Σεπτέμβριο του 2012 έως τον Ιανουάριο του 2014 και με συνεργάτη τον Άκη Φλαούνα οδήγησαν την ομάδα στην άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Ο Κλαρούδας αναλαμβάνει προσωρινός προπονητής και θα κοουτσάρει αρχικά την ομάδα μόνο στο ματς με τη ΜΕΝΤ στη Θεσσαλονίκη, αφού έχει ζητήσει να παραμείνει ο βασικός κορμός για να αναλάβει πλήρως τα καθήκοντα του.

Επιπλέον η ΑΕΚ βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του νεαρού κεντρικού Δημήτρη Χατζόπουλου που πέρσι φόρεσε την φανέλα της ΑΕΚ, ως αντικαταστάτη του Βαλεντίν Μπουρκόφσκι, ενώ ο ακραίος Στέλιος Νικηφορίδης παραμένει ο μεγάλος στόχος από την ελληνική αγορά, αλλά θα πρέπει να πάρει το δελτίο του από τον Άρη.

Πριν τον αγώνα με τη ΜΕΝΤ η διοίκηση θα δώσει άλλο ένα ποσό στους αθλητές, ενώ θα γίνει πρόταση σε Παγιάν, Κρίνιτς να παραμείνουν, αλλά με μειωμένες αποδοχές.

Η ανακοίνωση του ΤΑΑ ΑΕΚ

«Το TAA AEK ανακοινώνει την συμφωνία του με τον Γιώργο Κλαρούδα ο οποίος αναλαμβάνει υπηρεσιακός προπονητής στην ομάδα. Η διοίκηση καλωσορίζει τον Έλληνα τεχνικό ο οποίος επιστρέφει στην οικογένεια του συλλόγου και του εύχεται «καλή επιτυχία» στο έργο του».

Κωνσταντίνος Χατζηδημητρίου

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.