Σύμφωνα με πληροφορίες του «Πολίτη», οι ιατροί έκριναν αναγκαία την διασωλήνωση του τέως Προέδρου, όχι λόγω επιδείνωσης της κατάστασης του, αλλά για να υποστηριχθεί η αναπνοή του, ούτως ώστε την Πέμπτη να μπορέσει να λάβει τροφή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο το πρωί θα γίνει νέο ιατρικό συμβούλιο για να εξεταστούν τα επόμενα βήματα. Στο ιατροσυμβούλιο θα συμμετέχουν ο ειδικός ενταντικολόγος-λοιμωξολόγος από το ισραήλ και οι θεράποντες ιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας.
Ο Ισραηλινός Λοιμωξιολόγος, μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας γύρω στις 18:00 το απόγευμα, συνοδευόμενος από τη Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Χριστίνα Γιαννάκη, όπου τον υποδέχθηκαν ο ΓΓ του ΑΚΕΛ, Άντρος Κυπριανού, η σύζυγος του κ. Χριστόφια, Έρση, και ο Βουλευτής του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης.

Τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας Δήμητρη Χριστόφια επισκέφτηκε το απόγευμα της Τρίτης, ο Υπουργός Υγείας Κωνσταντίνος Ιωάννου, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους γιατρούς.

Σε ανάρτησή του στο twitter, ο κ. Ιωάννου έγραψε: «Επισκέφθηκα πριν από λίγο τον πρώην ΠτΔ Δημήτρη Χριστόφια στο ΓΝΛ. Ευχήθηκα περαστικά και ενημερώθηκα από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του. Είμαι σε συνεχή επικοινωνία με τους ιατρούς. Για ό,τι νεότερο το Υπουργείο Υγείας θα εκδώσει σχετική ανακοίνωση».

Πηγή: politis.com.cy

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Κραν Μοντανά: «Η αστυνομία δεν με άφηνε να περάσω», δήλωσε ο αδερφός της 15χρονης Ελληνίδας

Καιρός: Έρχεται αισθητή άνοδος της θερμοκρασίας – Η πρόγνωση για το πρώτο δεκαπενθήμερο του 2026

Κραν Μοντανά: Ταυτοποιήθηκαν 113 από τους 119 τραυματίες - Η φωτιά ξεκίνησε από κεριά

Κραν Μοντανά: «Να αποδοθούν ευθύνες», ζητά Ιταλός ΥΠΕΞ Αντόνιο Ταγιάνι από το σημείο της τραγωδίας

Στην τελική ευθεία οι έρευνες για τον ΟΠΕΚΕΠΕ: Στο στόχαστρο 3 εγκληματικές οργανώσεις σε Κρήτη, Κοζάνη και Τρίκαλα

Χειροπέδες σε 13χρονο και 15χρονο που λήστεψαν παρέα 4 ανηλίκων που έλεγαν τα κάλαντα στην Πεύκη

Έπεσε η κεραία της ΕΡΤ στη Σούδα - Υποψίες για δολιοφθορά, κομμένα τα συρματόσχοινα που συγκρατούσαν τον ιστό

Έδωσε κοκαΐνη στον 14χρονο γιο του - Διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων

Τραγωδία στο Κραν Μοντανά: Αγνοείται 15χρονη ελληνικής καταγωγής, μόνιμη κάτοικος Ελβετίας

Πρέβεζα: Σε πολύωρη εγχείρηση υποβλήθηκε ο 16χρονος που αυτοπυροβολήθηκε - Κρίσιμα τα επόμενα 24ωρα