Η έκρυθμη κατάσταση στην Τουρκία μετά την απόπειρα πραξικοπήματος έχει φέρει στον… αέρα το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18 της Σαμψούντας, αλλά η Εθνική Εφήβων δεν έχει άλλη επιλογή από το να συνεχίσει κανονικά την προετοιμασία της.

Την Πέμπτη αναχωρεί για το Τσιστερνίνο, όπου θα δώσει δύο φιλικούς αγώνες με την Ιταλία, ενόψει της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U18. Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιάννης Ελευθεριάδης, θα έχει στη διάθεσή του τους Δημήτρη Μωραΐτη, Κώστα Παπαδάκη, Στάθη Παπαδάκη, Διονύση Τάτταρη, Γιώργο Καλαϊτζάκη, Δημήτρη Καραμανώλη, Χρήστο Κούτρα, Γιάννη Αγραβάνη, Θανάση Μπολάτογλου, Θανάση Δομπρογιάννη, Βασίλη Χρηστίδη και Δημήτρη Κουρέπη.

Οι δύο αγώνες προετοιμασίας θα γίνουν 22 και 23 Ιουλίου και το τζάμπολ θα γίνει στις 21:00.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»

Ζιάγκος: «Καταρρεύσαμε και πνευματικά, δεν ξέρω αν είμαστε τόσο μαλθακή ομάδα»