Η Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης πραγματοποιεί στην Κομοτηνή, 13-27/1 καμπ προετοιμασίας για τους αθλητές της ελευθέρας πάλης. Πιο συγκεκριμένα, δέκα αθλητές βρίσκονται ήδη στην Κομοτηνή και βάζουν τις βάσεις για τις μεγάλες απαιτήσεις του 2021. Ο πρώτος στόχος, άλλωστε, είναι το Προολυμπιακό τουρνουά της Ουγγαρίας που θα διεξαχθεί 18-21 Μαρτίου.

Για την Προολυμπιακή ομάδα θα ακολουθήσει και νέο καμπ, ενώ θα υπάρξουν και αγώνες πρόκρισης για τους αθλητές που θα στελεχώσουν την Εθνική ομάδα.

Στην Κομοτηνή βρίσκονται οι: Γιάννης Μαρτίδης, Γιώργος Πιλίδης, Κύριλλος Μπινενμπάουμ, Γιώργος Σαββουηλίδης, Γιώργος Κουγιουμτσίδης, Τιμοφέι Ξενίδης, Παναγιώτης Ιωακειμίδης, Άγγελος Κουκλάρης, Γκίβι Μπλιάτζε και Θοδωρής Κυριακίδης.

Υπεύθυνοι των προπονήσεων είναι οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί, Αμιράν Καρντάνοφ και Χαράλαμπος Χαφουσίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι αθλητές, σε συνεργασία με το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Κομοτηνής, θα περάσουν από εργομετρικές εξετάσεις.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΟΑΚΑ: Νέα περίφραξη 7,5 χιλιομέτρων και αναβαθμισμένο σύστημα ασφάλειας

Τετραήμερο δράσεων στο Αμοργιανό Φεστιβάλ 2026 «Vikelas Sports & Aegean Blue Classic Car IDORO»

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026