Οι Στέφανος Διαμαντής (Αετοί Αθήνας) και Γιώργος Λαζαρίδης (ΑΣ Διαφοροζώ) θα βρεθούν στην Ιβηρική Χερσόνησο, αφού, πριν τα προκριματικά, θα συμμετέχουν στο Όπεν της πορτογαλικής πόλης (16-19/3).

Το δεύτερο σκέλος της ελληνικής αποστολής και συγκεκριμένα ο Επαμεινώνδας Σταμάτης (Ήφαιστος Πάτρας) και ο ομοσπονδιακός προπονητής, Γιώργος Κόντος, θα αναχωρήσουν για την Πορτογαλία στις 20 Μαρτίου, ημέρα κατά την οποία θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση των προκριματικών.

Τόσο το 2016, όσο και το 2015, η Εθνική ομάδα είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου της ευρωπαϊκής ζώνης. Πέρυσι, στην τελική φάση που διεξήχθη στο Τόκιο, είχε καταλάβει την έβδομη θέση.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»