Τη δική της στήριξη στους πρόσφυγες που βρήκαν καταφύγιο στη χώρα μας αναμένεται να παρέχει η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή. Ποιες ενέργειες αναμένεται να κάνει η ΕΟΕ.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή δεν μπορούσε να μείνει ασυγκίνητη από την πρωτοφανή ανθρωπιστική κρίση των ημερών μας και ενώνει τις δικές της δυνάμεις στην κοινή προσπάθεια, οργανώνοντας μια δράση με στόχο την αρωγή των προσφύγων που διαμένουν στον Ελαιώνα.

Αύριο Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 12.30, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος μαζί με τα μέλη της Ολομέλειας και τη συμπαράσταση του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, θα παραδώσουν για χρήση γήπεδα μπάσκετ που κατασκευάστηκαν στο Ανοιχτό Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στον Ελαιώνα.

Επίσης η ΕΟΕ θα προσφέρει μπάλες μπάσκετ, ποδοσφαίρου, αθλητικά παπούτσια και μπουφάν στους πρόσφυγες, με προτεραιότητα στα μικρά παιδιά που τα έχουν τόσο ανάγκη.

Η παροχή του αθλητικού υλικού έγινε με την πολύτιμη συνδρομή της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής μέσω του Olympic Solidarity, με τη ΔΟΕ να έχει δείξει μεγάλη ευαισθησία στο προσφυγικό πρόβλημα».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ξέσπασμα Γκιννή: «Αποχωρώ με πίκρα για τη στάση της ομοσπονδίας»!

Βράβευση του αθλητή Θεόδωρου Τσελίδη από τον Χρήστο Τεντόμα

Λος Άντζελες 2028: Αποκαλύφθηκε το σύστημα των Ολυμπιακών προκρίσεων στην επιτραπέζια αντισφαίριση

Αναμετρήθηκαν και στον δεύτερο γύρο του ιταλικού πρωταθλήματος πινγκ Τέρπου και Παπαδημητρίου

Χειροκροτήθηκε για την προσπάθεια στη γιγαντιαία τεχνική κατάβαση η Τσιόβολου

Ο Αλέξανδρος Γκιννής ρίχνει τίτλους τέλους στην καριέρα του, στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες!

Με πρωταγωνιστή τον Γκιώνη πέρασε στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια

Οι Los Angeles Chargers επεκτείνουν το NFL Flag Football στην Ελλάδα

Χρήστος Βολικάκης: Από την Ολυμπιακή ποδηλασία στο μεγάλο στόχο του Ironman 2027

Έτοιμη να «σφραγίσει» την πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League πινγκ πονγκ ανδρών η Μπογκόρια του Γκιώνη