Το όνομα του Γιώργου Πρίντεζη θα φέρει από την Κυριακή 25 Ιανουαρίου το κλειστό του Αγίου Δημητρίου.

Η δημοτική αρχή της πόλης έχει αποφασίσει εδώ και έναν χρόνο να τιμήσει τον πρώην διεθνή φόργουορντ, που άρχισε την καριέρα του από τον Αστέρα Αγίου Δημητρίου, για να ακολουθήσει μεγάλη καριέρα κυρίως με τον Ολυμπιακό και την Εθνική ομάδα.

Η τελετή της ονοματοδοσίας του γηπέδου, που βρίσκεται στην οδό Θεομήτορος, θα αρχίσει στις 12 το μεσημέρι, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για το κοινό.

Ο Γιώργος Πρίντεζης είχε τιμηθεί τον Σεπτέμβριο του 2024 από την ΚΑΕ Ολυμπιακός με την απόσυρση της φανέλας του, ενώ πρόσφατα τον τίμησε και η ποδοσφαιρική Ελλάς Σύρου στον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό για την προσφορά του στο νησί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Τα συγχαρητήρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο μπασκετικό τμήμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

«Τα πρώτα μου μπουζούκια»: Έτοιμος για μια ξέφρενη νύχτα ο Φουρνιέ μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος!

Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μπόνγκα - Η ανάλυση Ζέρβα για κάθε παίκτη και το ρόστερ της νέας σεζόν!

Ομιλία Αγγελόπουλων στα αποδυτήρια: «Είστε οι καλύτεροι σε Ελλάδα και Ευρώπη - Γράψατε ιστορία και συνεχίζουμε»

«Οι φίλαθλοί μας θα είναι περήφανοι - Ευχαριστώ για τη στήριξη, ξέρω ότι είμαι δύσκολος»: Η ομιλία Αταμάν στα αποδυτήρια

Παναθηναϊκός: Κάταγμα στα πλευρά για Ναν

Οπαδοί του Παναθηναϊκού παρέμειναν στο Telekom Center και υποδέχθηκαν την αποστολή!

Η ΑΕΚ «χτίζει» πάνω στον Μπάρτλεϊ και ετοιμάζει νέα συμφωνία!

Μπαρτζώκας για μεταγραφή Φουρνιέ: «Μπήκα με τα χέρια σηκωμένα στον αέρα και μου είπαν ότι τον κλείσαμε»

Σοβαρές καταγγελίες από Αγγελόπουλους: «Αν κάποιος δεν θέλει έναν διαιτητή, στέλνει 40 παιδιά στο σπίτι του;»