Περισσότερο από όλους στο World Table Tennis Youth Contender της Βουλγαρίας την Πέμπτη ο Γιάννη Κούτρα, ο Γιάννης Αναστασιάδης κι η Άλκηστις Κασίμη, οι οποίοι πλασαρίστηκαν στις θέσεις 17-32 της κατηγορίας Under 17.

Ο Αναστασιάδης, μάλιστα, σημείωσε νίκη και στο ταμπλό, ενώ η Κασίμη έχασε σημαντική ευκαιρία για είσοδο στη 16άδα όταν στο ματς του πρώτου γύρου προηγήθηκε 2-0 σετ. Στο τελικό στάδιο της κατηγορίας προκρίθηκε κι ο Κώστας Φάκαρος (όλα τα παιδιά με τη δεύτερη θέση από τους ομίλους τους), ενθαρρυντικό και το γεγονός ότι στην κατηγορία Under 13 τρεις πρωτοεμφανιζόμενοι στον θεσμό αθλητές μας, ο Γιώργος Σασσάνης, ο Μιχάλης Μπιτχαβάς και ο Νίκος Αλεξίδης είχαν από δύο νίκες σε γκρουπ των 5.

Την Παρασκευή αρχίζει κι ο Παναγιώτης Γκιώνης την προσπάθειά του στο απλό του WTT Smash της Σιγκαπούρης. Η αναμέτρησή του με τον Αυστριακό Ντανιέλ Χάμπεσον στον πρώτο προκριματικό γύρο αρχίζει στις 08:00 ώρα Ελλάδας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών

Άγγιξε τα 15.000 μέλη ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Η πρεμιέρα της Τέρπου στο WTT Contender πινγκ πονγκ της Βόρειας Μακεδονίας

Σακελλαροπούλου στη «Δίκη»: «Η μεγαλύτερη παθογένεια της Δικαιοσύνης είναι η βραδύτητα»

Παναθηναϊκός: Μέχρι σήμερα (31/5) οι κάρτες μέλους για τον Α.Ο. και η... προτεραιότητα για Βοτανικό!

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Στα πέντε μετάλλια κλείνει η συγκομιδή της Ελλάδας

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Ασημένιο μετάλλιο οι μίνι παμπαίδες, χάλκινο η μικτή ομάδα U13

ΑΕΚ: Κυκλοφόρησε η Κάρτα Φίλου για τη σεζόν 2026/27