Η αποδοτική συνεργασία της Μαλαματένιας Παπαδημητρίου με τη Φινλανδέζα Μαρίνα Ντονέρ μπορούσε να φέρει το πρωί της Πέμπτης και την είσοδο στα ημιτελικά, όμως στον δυνατό προημιτελικό με ζευγάρι από την Κορέα ήρθε η ήττα στα πέντε σετ.

Η ουσία για την 21χρονη πρωταθλήτριά μας είναι ότι στο ξεκίνημά της για την περίοδο 2025-2026 τσέκαρε την κατάστασή της μέσα από έναν ικανοποιητικό αριθμό αγώνων και με βάση το γεγονός ότι και σε αυτό το Feeder έδωσε μόνο νοκ άουτ ματς. Η Παπαδημητρίου πήρε μέρος και στα τρία αγωνίσματα κι είχε τέσσερις γερές αναμετρήσεις.

Η Παπαδημητρίου κι η Ντονέρ μετείχαν με wild card στο διπλό γυναικών. Στην οκτάδα, αντιμετώπισαν τις Λι Νταεούν/Λι Σεοτζίν από την Κορέα, νούμερο 7 στο τουρνουά. Έχασαν το πρώτο σετ, όχι όμως και τον καλό ρυθμό κι, έτσι, ισοφάρισαν άμεσα κι απέκτησαν το προβάδισμα. Μετά ανέβασαν την απόδοσή τους οι Κορεάτισσες, πέρασαν την τακτική τους κι ήρθε ο αποκλεισμός με 3-2 σετ (7-11, 11-4 11-9, 4-11, 6-11).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

«Οι αληθινοί επαγγελματίες μίλησαν και δεν είναι ποδοσφαιριστές»: Οργή των Ιταλών πρωταθλητών για τις δηλώσεις Γκραβίνα!

Όγδοη θέση για τον Κουκουσέλη-Φούσκη στο ελεύθερο σόλο

Συνελήφθη και φυλακίστηκε για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ ο Τάιγκερ Γουντς

Ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα στην Φλόριντα ο Τάιγκερ Γουντς

Ιστιοπλοΐα: Η ελληνική αποστολή για Μαγιόρκα

Το πρόγραμμα των αγώνων της Εθνικής πινγκ πονγκ ανδρών στο στάδιο 1 του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος

Στο νούμερο 12 ο Μουχθής στο World Para Ranking, στο 21 ο Χατζηκυριάκος

Μοιράστηκαν 80 εκατ. ευρώ σε ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό από το στοίχημα-Η κατανομή ανά σπορ

Έκλεισαν με το απόλυτο την κανονική διάρκεια της Α1 πινγκ πονγκ Ολυμπιακός στους άνδρες και Παναθηναϊκός στις γυναίκες

Φινάλε στην κανονική διάρκεια της Α1 πινγκ πονγκ με Παναθηναϊκό–Ολυμπιακό στους άνδρες και Παναθηναϊκό-ΑΕΚ στις γυναίκες