Στους πέντε βαθμούς ξέφυγε η ΑΕΚ με τη νίκη της στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες, όμως, δεν σκοπεύουν να καταθέσουν τα όπλα και εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι περναέι από τα… πόδια τους για να μπορέσουν να πιάσουν και να ξεπεράσουν την «Ένωση».

Η ομάδα του Τάκη Λεμονή υποδέχεται το μεσημέρι τον Ατρόμητο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», με τον Έλληνα τεχνικό να προσανατολίζεται να παρατάξει με πέντε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με την Γιουβέντους τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Το μήνυμα του 57χρονου προπονητή ήταν ξεκάθαρο και τόνισε στους παίκτες του πως χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη απέναντι στους Περιστεριώτες.

Από την πλευρά της, η ΑΕΚ έχει ένα… τεστ τίτλου σήμερα στην Τρίπολη, όπου αντιμετωπίζει τον Αστέρα για την 6η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ο Μανόλο Χιμένεθ καλείται να διαχειριστεί μία σειρά από απουσίες και την κούραση από τα συνεχόμενα ματς που έχει δώσει η ομάδα του σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο θέλουν να κερδίσουν τους Αρκάδες, ελπίζοντας ο Ολυμπιακός νωρίτερα να έχει πέσει σε νέα γκέλα και να ξεφύγουν κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα πριν από τη νέα διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων .

Στα άλλα ματς της ημέρας, έχουμε την αναμέτρηση Κέρκυρα – Ξάνθη στις 18:15 και την ίδια ώρα υπάρχει το Λεβαδειακός – Απόλλων Σμύρνης. Δύο ξεχωριστές αναμετρήσεις που ενδεχομένως να φέρουν ανακατατάξεις στη βαθμολογία του πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής



Η επόμενη (7η) αγωνιστική

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube