Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα χθες το βράδυ ο Γκάρι Ροντρίγκες, όπως ενημέρωσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον BwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο διεθνής μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ταλαιπωρείται από ασθένεια (όχι κορωνοϊό) και χάνει σίγουρα το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη για την 3η αγωνιστική των πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, ενώ είναι άγνωστο αν θα προλάβει να παίξει μετά από 15 μέρες στο άλλο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Πρόκειται για «τραγική ειρωνεία», καθώς ο παίκτης είχε ζητήσει να αποχωρήσει νωρίτερα από την εθνική του ομάδα, για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Πειραιωτών ενόψει της επανέναρξης των υποχρεώσεών τους.

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί αν θα μπει στην ενδεκάδα ο Μασούρας μετά τη χθεσινή και τη σημερινή προπόνηση στον αγώνα με την «Ένωση», ενώ σήμερα θα ξεκαθαρίσει και η συμμετοχή του Παπ Αμπού Σισέ που προέρχεται από απαιτητικά ματς με την Σενεγάλη.

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Πρέπει να αφήσουμε πίσω ό,τι έχει γίνει - Να βρούμε γκολ για να κάνουμε τη ζωή μας πιο εύκολη»

Χωρίς Κίνι, αλλά με Μήτογλου κόντρα στην ΑΕΛ ο Ατρόμητος

Δεσύλλας: «Τα πλάνα Μπενίτεθ για το ντέρμπι - Οι παίκτες που διεκδικούν θέση στο βασικό σχήμα»

Τσανάκας: «Την Κυριακή είναι η ευκαιρία του Ολυμπιακού για ένα restart»

Σαββόπουλος: Καμία εξέλιξη στα διοικητικά - Μηδαμινό το ενδιαφέρον, φοβάμαι πως η εικόνα στο γήπεδο θα είναι η χειρότερη

Τσακίρης: «Πρώτη φορά νικητής αντίπαλος λέει πώς δεν πέρασε ο καλύτερος - Τα δεδομένα 11αδας της ΑΕΚ με ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου: «Σίγουρα στην αποστολή με ΑΕΚ ο Ζίβκοβιτς, το πιο πιθανό να είναι και ο Μεϊτέ - Τι ισχύει για Κένι»

Με δύο απουσίες και δύο επιστροφές η αποστολή του Παναιτωλικού για Πανσερραϊκό

Χωρίς δύο αλλά με Πέντροσο η αποστολή του Λεβαδειακού για τη μάχη με τον ΟΦΗ

Κηφισιά: Χωρίς αριστερό μπακ η αποστολή για τον Asteras AKTOR