Ο 18χρονος Γιάννης Σγουρόπουλος στους νέους, η 14χρονη Μαλαματένια Παπαδημητρίου και η 15χρονη Ντανιέλα Γραμματοπούλου-Χρυσοπούλου στις κορασίδες θα μετάσχουν στο Οπεν του Τσέτνιεβο, το οποίο θα διεξαχθεί 23-27 Μαΐου.

Πρόκειται για τουρνουά με πολύ ψηλό αγωνιστικό επίπεδο, δεδομένου ότι ανήκει στην κατηγορία Premium του ετήσιου World Junior Circuit της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και θα συγκεντρώσει περισσότερους από 300 αθλητές από 38 χώρες όλων των ηπείρων.

Το πολωνικό Οπεν περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του απλού, του διπλού και του ομαδικού στην εφηβική και την παιδική κατηγορία.

Αρχίζει την άλλη Τετάρτη με το απλό των νέων και των νεανίδων. Ο Σγουρόπουλος θα προσπαθήσει να φτάσει σε νέες διακρίσεις μετά τα δύο χρυσά μετάλλια στο αντίστοιχο Οπεν του Βελγίου τον περασμένο Απρίλιο. Στο ομαδικό, μάλιστα, θα αγωνιστεί μαζί πάλι με τους Ιάπωνες, όπως πριν από εβδομάδες στο Σπα.

Η Παπαδημητρίου και η Γραμματοπούλου θα επιδιώξουν υψηλές θέσεις σ’ ένα ακόμα τουρνουά του WJC και τα τρία παιδιά θα «κυνηγήσουν» βαθμούς για τους διεθνείς πίνακες αξιολόγησης.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube