Με τη φανέλα του Απόλλωνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ντάρεν Αμπρόουζ, ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα από την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Ο 30χρονος μέσος Άγγλος, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την Απόλλωνα, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μέχρι το τέλος της σεζόν, αφού πέρασε με επιτυχία τα ιατρικά τεστ.

Ο Αμπρόουζ, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για λογαριασμό της Νιούκαστλ, Κρίσταλ Πάλας, Τσάρλτον υπέγραψε στην ομάδα της Ριζούπολης με τη μορφή δανεισμού από την Μπέρμιχαμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:
«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Darren Ambrose με τη μορφή δανεισμού έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου που διανύουμε, από την Birmingham City FC.

Ο 30χρονος μέσος πέρασε με απόλυτη επιτυχία της ιατρικές εξετάσεις και τα τεστ φυσικής κατάστασης. Έχει αγωνιστεί στις Ipswich Town, Newcastle United, Charlton Athletic, Crystal Palace και Birmingham City, θα φορά τη φανέλα με τον αριθμό 84».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Ηλιόπουλος: «Εύχομαι όλες οι ομάδες να αγωνίζονται για το ευ αγωνίζεσθαι, είναι δύσκολο...»

ΑΕΚ: Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Γκατσίνοβιτς με πρόβλημα στον μηνίσκο

Τουμπά: «Η βαθμολογία δεν αλλάζει, αλλά πρέπει να μπούμε με με ψυχή και καρδιά στο τελευταίο ματς»

Το υπέροχο τελείωμα του Γιόβιτς και η «απάντηση» του Μύθου: Τα highlights από την ισοπαλία του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ

Κάλεσμα της Original για υποδοχή της ΑΕΚ στο αεροδρόμιο!

Κετζιόρα: «Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι, θα παλέψουμε μέχρι τέλους για το Champions League»

Μύθου: «Μπορούσαμε περισσότερα για τα 100 χρόνια, το χρωστούσαμε στους οπαδούς και στους εαυτούς μας»

Νικολογιάννης: «Καμία δικαιολογία για την εικόνα του Παναθηναϊκού-Δεν είναι θέμα κινήτρου αλλά σχεδίου»

Χριστόγλου: «Κάτι έκανε στα τελευταία ντέρμπι ο Ολυμπιακός»

Μεντιλίμπαρ: «Για ακόμα μια φορά δεν σκοράραμε όσο θα έπρεπε - Ο Ροντινέι δεν μπακ πια, είναι εξτρέμ»