· Σε παιχνίδια σαν το αποψινό του Ολυμπιακού με τον ΟΦΗ ένα πράγμα ερχεται στο μυαλό μου.

· Ο Πέδρο Μαρτίνς είναι δύο χρόνια στον πάγκο του Ολυμπιακού και δεν έχει την παραμικρή γκέλα σε αγώνα πρωταθλήματος! Όλα τα παιχνίδια μέσα στο σπιτι τα εχει πάρει, με εξαίρεση τα δύο με τον ΠΑΟΚ, 0-1 κι 1-1 και ένα με τον Παναθηναϊκό, 1-1.

· Για να πάρεις το πρωτάθλημα ακριβώς από εκεί πρέπει να ξεκινάς, από το απόλυτο σε αυτά τα παιχνίδια. Κι ο Μαρτίνς με τους παίκτες του Ολυμπιακού αυτό το απόλυτο πρέπει να το διαφυλάξουν σαν κόρη οφθαλμού-και στο σημερινό παιχνίδι.

· Ο ΟΦΗ σιγουρα δεν είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος των πλέι οφ. Αλλά δεν είναι και να παιζεις μαζί του. Είδαμε ότι στην Τούμπα έχασε με ένα πέναλτι στο 90... Και στο Χαριλάου κέρδιζε μέχρι το 75... Μία Δύο, την τρίτη μπορεί να του κάτσει του ΟΦΗ το καλό αποτέλεσμα.

· Εγώ δεν ξεχνάω τη μεγάλη δυσκολία με την οποία ο Ολυμπιακός νίκησε και στα δύο παιχνίδια του στην κανονική διάρκεια της σεζόν τον ΟΦΗ, οριακά τόσο στο Καραϊσκάκη 2-1, όσο και στο Ηρκλειο 1-0. Φαντάζομαι ότι ο προπονητής κι οι παίκτες του Ολυμπιακού θα έχουν πάρει το μάθημα τους.

· Γενικά το πρώτο ζητούμενο αυτή την στιγμή πρέπει να είναι η σοβαρότητα. Για παράδειγμα, και ειδικότερα, δεν μπορεί ο Γκιγιέρμε και με τον ΠΑΟΚ και με την ΑΕΚ να κάνει ντριμπλίτσες έξω απ την περιοχή του Σα και να χάνει συνέχεια την μπάλα. Κόφτης εισαι, διώξε την μπάλα με ασφάλεια κι άσε τις κορδελιτσες.

· Πιο γενικά, η εικόνα του Ολυμπιακού στο μεγαλύτερο διάστημα του β ημιχρόνου ήταν αποκρουστική! Έβλεπες σε κάποια σημεία τους παίκτες της ΑΕΚ να παίρνουν παραμάζωμα τους παίκτες του Ολυμπιακού, δηλαδή τους ίδιους που τους γλεντούσαν στο α ημίχρονο!

· Είτε ήταν θέμα δυνάμεων, είτε οτιδήποτε άλλο, η ουσία δεν αλλάζει. Ο Μαρτίνς οφείλει να διαβάσει σωστά τι έγινε σε εκείνο το β ημίχρονο.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube