Την πρόκριση στον τελικό του W35 της Μάλτας πανηγύρισε το βράδυ του Σαββάτου (31/10) η Βαλεντίνη Γραμματικοπούλου!
Η 29χρονη Ελληνίδα τενίστρια (495) πραγματοποίησε εκπληκτική εμφάνιση στα σκληρά κορτ του τουρνουά ITF World Tennis Tour, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 2-0 σετ (6-3, 6-1) της Ιταλίδας, Φεντερίκα Ουργκέσι, μετά από μόλις 78 λεπτά αγώνα!
Μάλιστα, η Βαλεντίνη πέταξε εκτός συνέχειας το Νο.1 του ταμπλό της διοργάνωσης, η οποία και βρίσκεται 225 θέσεις πιο πάνω στην παγκόσμια κατάταξη από την έμπειρη τενίστρια της χώρας μας!
Πλέον, η Γραμματικοπούλου θα διεκδικήσει τον τίτλο το πρωί της Κυριακής (01/11) στις 11:00 απέναντι στην Πολωνή, Βερόνικα Έβαλντ (Νο. 384).
Σε ενδεχόμενη κατάκτηση, η Ελληνίδα τενίστρια μπορεί να δει το όνομά της να εκτοξεύεται στο WTA ranking, φτάνοντας μέχρι και το Νο.415 του κόσμου!