Τένις

Στο Νο33 της παγκόσμιας κατάταξης ο Τσιτσιπάς

«Άλμα» έξι θέσεων στην παγκόσμια κατάταξη από τον Στέφανο Τσιτσιπά, που φιγουράρει πλέον στην 33η στο ανδρικό τένις.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανέβηκε ακόμη έξι θέσεις αυτή την εβδομάδα και βρίσκεται πλέον στην 33η της παγκόσμιας κατάταξης, σύμφωνα με τη νέα λίστα που έδωσε σήμερα (26/10) στη δημοσιότητα η διεθνής ομοσπονδία τένις των ανδρών (ATP).

Ο 27χρονος πρωταθλητής έχει 1.430 βαθμούς και πλησιάζει στο μεγάλο στόχο του για φέτος, που είναι να ολοκληρώσει τη σεζόν σε μια θέση η οποία θα τον φέρει στους στους πρώτους «32» του πρώτου Grand Slam του 2027, του Australian Open, τον Ιανουάριο στη Μελβούρνη.

Στο μεταξύ ο Στέφανος Σακελλαρίδης σημείωσε νέο προσωπικό ρεκόρ, ανεβαίνοντας μια ακόμη θέση και στο Νο 132 του κόσμου.

Στην κορυφή παραμένει σταθερά ο Γιανίκ Σίνερ, με τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ ν' ακολουθεί στη δεύτερη θέση και τον Κάρλος Αλκαράθ να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα.

Η πρώτη δεκάδα στον κόσμο:
1. Γιανίκ Σίνερ (Ιταλία) 10.450 βαθμοί
2. Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Γερμανία) 9.750
3. Κάρλος Αλκαράθ (Ισπανία) 5.610
4. Μπεν Σέλτον (ΗΠΑ) 4.680
5. Ντανίιλ Μεντβέντεφ (Ρωσία) 3.860
6. Φλάβιο Κομπόλι (Ιταλία) 3.690
7. Φελίξ-Οζέ Αλιασίμ (Καναδάς) 3.515
8. Αρτουρ Φις (Γαλλία) 3.425
9. Φράνσις Τιαφόε (ΗΠΑ) 3.380
10. Άλεξ ντε Μινόρ (Αυστραλία) 3.280

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x