Μια στιγμή από αυτές που μόνο ο αθλητισμός μπορεί να χαρίσει εξελίχθηκε στον τελευταίο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου τριάθλου στο Μεξικό. Οι συνθήκες και κυρίως η ζέστη που επικρατούσε έκαναν τις ήδη τιτάνιες προσπάθειες των τριαθλητών ακόμα δυσκολότερες.

Από την αρχή της κούρσας τα δυο αδέρφια Μπράουνλι από τη Μεγάλη Βρετανία πήραν το προβάδισμα. Λίγο πριν το τέλος ο Τζόνι Μπράουνλι είχε πλέον αποσπαστεί και ήταν έτοιμος να κόψει πρώτος την κορδέλα του τερματισμού. Φτάνοντας όμως στα 500 μόλις μέτρα πριν τον τερματισμό ο Τζόνι Μπράουνλι άρχισε να παραπατά, σχεδόν κατέρρευσε από τη ζέστη και την υπερπροσπάθεια. Λίγο πριν λιποθυμήσει, ο αδερφός του Άλιστερ Μπράουνλι που ακολουθούσε στη 2η θέση τον κράτησε. Τον πήρε στην αγκαλιά του και προχωρήσανε μαζί μέχρι τον τερματισμό ενώ την ίδια ώρα ο Νοτιοαφρικανός Χένρι Σούμαν τους προσπερνούσε.



Ελάχιστα μέτρα πριν τον τερματισμό ο Άλιστερ Μπράουνι έσπρωξε τον αδερφό του για να τερματίσει δεύτερος και εκείνος να πάρει την 3η θέση.
Χαρακτηριστικό της εξάντλησης του Τζόνι ήταν το γεγονός ότι κατέρρευσε αμέσως μόλις διέσχισε τη γραμμή τερματισμού.



Στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο και μέσα από εκεί ευχαρίστησε δημόσια τον αδερφό του για την αφοσίωση που του έδειξε.

«Δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο ήθελα να ολοκληρώσω τη χρονιά, αλλά τα έδωσα όλα… Ευχαριστώ πολύ Άλιστερ, η αφοσίωσή σου είναι κάτι το φανταστικό»


ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»