Μεγάλες στιγμές για τον Μλάντεν Πέτριτς στη Λεωφόρο!

Στον τελευταίο του αγώνα στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Κροάτης αποθεώθηκε από τους οπαδούς του «τριφυλλιού» με το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο, με τον 35χρονο να «σπάει» και να βουρκώνει!

Οι φίλοι της ομάδας φώναζαν εν χορώ το όνομά του και τον χειροκροτούσαν παρατεταμένα, με τον Πέτριτς να σηκώνει το χέρι του και, εμφανώς συγκινημένος, να τους ευχαριστεί για αυτά τα 2,5 χρόνια.

Στη συνέχεια, ένας ένας, ΟΛΟΙ οι παίκτες του Παναθηναϊκού αγκάλιασαν τον Πέτριτς, με πρώτο, βέβαια, τον αρχηγό, Κάρλος Ζέκα, ο οποίος φορούσε φανέλα του Κροάτη! Ανατριχιαστική η σφιχτή αγκαλιά τους, με τον Πορτογάλο να περιμένει τον -για άλλο ένα ματς- συμπαίκτη του να τελειώσει με τους υπόλοιπους, για να τον αγκαλιάσει ξανά!

Φυσικά και ο Αντρέα Στραματσόνι αγκάλιασε τον Πέτριτς και του έσφιξε το χέρι, ενώ από τις πιο ωραίες εικόνες ήταν το… ντου των παιδιών του, με την κόρη του να παίρνει φόρα και να γλιστράει σαν να πανηγυρίζει μπροστά στη θύρα 13!















ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Έκοψε το βίντεο του Λανουά η ΕΠΟ - Ποιους λόγους επικαλείται!

«Επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον για Τετέ η διοίκηση της Γκρέμιο, τις επόμενες ημέρες το ραντεβού με τον ατζέντη»

«Θέλει δανεικό με οψιόν αγοράς τον Τετέ η Γκρέμιο, προτιμά άμεση πώληση ο Παναθηναϊκός»

ΠΑΟΚ: Επίσκεψη σε ξενώνα καρκινοπαθών παιδιών

Τσακίρης: «Η θέση που έχει κινηθεί πιο ουσιαστικά για μεταγραφή η ΑΕΚ - Αδικαιολόγητο να είναι μακράν πρώτη στις κάρτες»

ΠΑΟΚ: Προπονητικό κέντρο και στην Κέρκυρα για την Ακαδημία

Νικολακόπουλος: «Κάτι λέει που όλοι θεωρούν ακόμα τον Ολυμπιακό πρώτο φαβορί παρά τις δύο οδυνηρές γκέλες»

Ο Παντελίδης πήρε το πτυχίο του και η Κηφισιά τον συνεχάρη

Αθανασίου: «Καυτός Ιανουάριος με προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις στον Παναθηναϊκό - Θέλει κάποιες γενναίες αποφάσεις»

Marca για ψαλιδάκι Ελ Κααμπί: «Αυτή η έμπνευση μόνο στο δικό του μυαλό θα μπορούσε να υπάρξει»