Λίγη ώρα μετά τον ημιτελικό Κυπέλλου μεταξύ Φάρου και ΠΑΟΚ, ο Σούλης Μαρκόπουλος πληροφορήθηκε το θάνατο της μητέρας του. Στο πλευρό του πολύπειρου προπονητή στάθηκαν οι διοικήσεις των δύο ομάδων με συλλυπητήριες ανακοινώσεις.

«Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εκφράζει την βαθύτατή της θλίψη και τα θερμότερά της συλλυπητήρια προς τον προπονητή της ομάδας κ. Σούλη Μαρκόπουλο για τον θάνατο της αγαπημένης του μητέρας Κάκιας, που έφυγε από τη ζωή χθες το βράδυ. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει».

«Η Διοίκηση, οι προπονητές και οι παίκτες του Φάρου Κερατσινίου θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στον προπονητή του ΠΑΟΚ, Σούλη Μαρκόπουλο για το χαμό της μητέρας του».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Με διαφορετική αφετηρία, αλλά με κοινό στόχο την επιστροφή στις εγχώριες νίκες

Μιχελάκος: «Μόνο στο πρώτο δεκάλεπτο κάναμε σωστά πράγματα, να βάλουμε το εγώ μας κάτω από την ομάδα»

Λεσόρ: «Περάσαμε μέσα από την καταιγίδα και τώρα χορεύουμε στη βροχή - Δεν μπορούν να δουν τον πόνο μου»

Τσιριγώτης: «Δεν αποκλείεται έκπληξη στη βαθμολογία της Stoiximan GBL - Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν οι Θεσσαλονικείς»

Τετράδα για ΠΑΣ Γιάννινα, «γκέλα» για Παναθλητικό

Παπανικολόπουλος: «Όλα τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά και τους συνεργάτες μου, πάρα πολύ καλό παιχνίδι»

ΜακΚόλουμ: «Βλασφημία να θεωρείς τον Παναθηναϊκό καλύτερο χωρίς Ναν - Oι ατάκες για Σλούκα, Χέιζ-Ντέιβις και Γιαμπουσέλε

Μαρούσι: Χωρίς Ιορδάνου με Ολυμπιακό, τελευταία στιγμή για Τζάκσον - Γουόκερ: «Κανένα ματς δεν έχει κριθεί πριν γίνει»

Λυκογιάννης: «Συγχαρητήρια στους παίκτες, πολύ σημαντική νίκη - Υπήρχε μεγάλη ηρεμία στον πάγκο»

Ξανθόπουλος: «Ήταν καρμπόν όλο αυτό που γινόταν, ο Κολοσσός ήταν πιο εύστοχος στις βολές»