Το κενό που έχει εντοπίσει και ο Μάρκο Σίλβα στο κέντρο της άμυνας φαίνεται ότι είναι έτοιμος να καλύψει ο Ολυμπιακός, αφού σύμφωνα με όλα τα δεδομένα ο Μανουέλ ντα Κόστα είναι ο εκλεκτός των «ερυθρολεύκων».

Το όνομα του 29χρονου σέντερ μπακ βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στην πρώτη γραμμή της επικαιρότητας των νταμπλούχων Ελλάδας και όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και… φωτιά, όπως προκύπτει και από τα λεγόμενα του προέδρου της Σίβασπορ, Μεσνούν Οτιακμάζ.

«Έχουμε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Μανουέλ και η μεταγραφή θα πραγματοποιηθεί εφόσον συμφωνήσει και ο ποδοσφαιριστής», τόνισε στα τουρκικά ΜΜΕ ο ισχυρός άνδρας της Σίβασπορ, ανακοινώνοντας ουσιαστικά τη συμφωνία όλων των εμπλεκόμενων πλευρών.

Η συμφωνία με τον παίκτη φαίνεται να αποτελεί μια τυπική διαδικασία, αφού και ο ίδιος ο Πορτογάλος πιέζει τις τελευταίες ώρες ώστε να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις των δύο ομάδων.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Γρηγορίου: «Το τρίτο γκολ του Παναθηναϊκού και το πέναλτι στον Αλφαρέλα αποτελούν αλλοίωση αποτελέσματος»

Μπενίτεθ: «Έπρεπε να κάνουμε τροποποιήσεις, αλλά φάνηκε πόσο ομάδα είμαστε - Μεγάλη επίδραση ο Ταμπόρδα»

«Bράζουν» στον Άρη με διαιτησία και Λανουά: «Nα πάρει το πρώτο αεροπλάνο και να επιστρέψει στην πατρίδα του»

Τσορμπατζόγλου: «Δίκαιη και καθαρή νίκη για τον ΠΑΟΚ - Τα δεδομένα για τους τραυματίες Κένι-Γερεμέγεφ»

Ζίβκοβιτς: «Θα μας βοηθήσουν όσοι επιστρέφουν, δεν γίνεται να ξεκουραστείς σε 3-4 μέρες...»

Τσέριν: «Αυτή η εβδομάδα ήταν σημαντική - Μεγάλη τιμή που ήμουν αρχηγός»

Κάκωση ποδοκνημικής η πρώτη εκτίμηση για Κένι, καθησυχαστικοί στον ΠΑΟΚ

Οι χρυσές αλλαγές και ο «Μίδας» Τετέι: Τα highlights της νίκης του Παναθηναϊκού κόντρα στον Άρη

Αθανασίου: «Είχε κυνισμό ο Παναθηναϊκός - Η μπάλα βλέπει τον Τετέι και πάει μόνης της στα δίχτυα»

Γρηγορίου: «Κρατάω την προσπάθεια, όμως πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας»