Stoiximan Super League

Σεμπά και… «μπαμ»

Φουλάρει για την ολοκλήρωση τουλάχιστον 3-4 μεταγραφών στο φινάλε του Αυγούστου ο Ολυμπιακός. Στο χέρι του Σεμπά και Ντα Κόστα, πάει για το «μπαμ» στη θέση του φορ. Τι γίνεται με πιθανές πωλήσεις.

Καυτό θα είναι το δεύτερο μισό του Αυγούστου για τον Ολυμπιακό, καθώς σε αυτό το διάστημα αναμένονται πολλές μεταγραφές και ίσως αρκετές πωλήσεις παικτών.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν τουλάχιστον τρεις μεταγραφές, αριστερού εξτρέμ, στόπερ και πιθανώς επιθετικού, ενώ θα καλύψουν τα όποια κενά προκύψουν από πωλήσεις.

Για τη θέση του εξτρέμ, ο Ολυμπιακός έχει στο χέρι του τον Σεμπά της Εστορίλ, καθώς έχει συμφωνήσει με την ομάδα και τον παίκτη. Η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση της μεταγραφής ερμηνεύεται από ορισμένους ως απόπειρα για κάτι ακόμη καλύτερα στα άκρα της επίθεσης και πολλοί συνδέουν αυτή την υπόθεση με πιθανή επιστροφή του Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος επέστρεψε στην Άρσεναλ αλλά δεν φαίνεται να έχει θέση εκεί και ίσως δοθεί δανεικός.

Για το κέντρο άμυνας, που αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό εδώ και μήνες, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συμφωνήσει σε όλα με τη Σίβασπορ για τον Μανουέλ Ντα Κόστα και μένει να τα βρουν και με τον Πορτογαλομαροκινό άσο. Ανοιχτό παραμένει του Έντερ Μπαλάντα, με τους Πειραιώτες να περιμένουν την απάντηση της Ρίβερ Πλέιτ σε πρόταση 2 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του 50% του Κολομβιανού αμυντικού, ο οποίος μπορεί να παίξει και σαν αριστερό μπακ.

Για τη θέση του σέντερ φορ, ο Ολυμπιακός έχει ασχοληθεί με τον Ζόνας της Μπενφίκα, αλλά δύσκολα θα προχωρήσει αυτή η περίπτωση, όπως και εκείνη του Γιασίν Μπενζιά της Λιόν. Ίσως για τη θέση αυτή να υπάρξει μια έκπληξη μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου.

Από εκεί και πέρα, πιο κοντά στην έξοδο από όλους είναι ο Παϊτίμ Κασάμι, καθώς η Φιορεντίνα τον θέλει πολύ και μια πρόταση στα 2,5 εκατ. ευρώ θα κλείσει το deal. Ο Αρτούρ Μαζουακού είναι περιζήτητος, ειδικά στην Ιταλία, αλλά ο Ολυμπιακός ζητεί διψήφιο αριθμό εκατομμυρίων ευρώ για τον Γάλλο μπακ και δεν «καίγεται» να τον δώσει, όπως και τον Ομάρ Ελαμπντελαουί, καθώς εκτιμάται ότι μπορούν φέτος να ανεβάσουν κι άλλο την τιμή τους στην αγορά. Για τον Ρομπέρτο δεν υπάρχει καμία πρόταση, αλλά αν όπως φημολογείται έρθει μια καλή προσφορά (έστω κι αν δεν καλύπτει πλήρως τη ρήτρα του) από μεγάλη ομάδα του εξωτερικού, όπως λέγεται για την Άρσεναλ, η ΠΑΕ δεν θα του κλείσει το δρόμο, αρκεί φυσικά να συναινεί και ο ποδοσφαιριστής. Τέλος, ο Τζίμι Ντουρμάζ απασχολεί τουρκικές ομάδες, αλλά δεν υπάρχει κάτι «απτό» μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x