Ο Πρέσβης της Κίνας στην Ελλάδα, Ζοού Ξιαόλι, έγινε δεκτός από τον πρόεδρο της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ, Γιώργο Φουντουλάκη, στα γραφεία της Παραολυμπιακής Επιτροπής. Οι δύο άνδρες συζήτησαν θέματα που άπτονται του ελληνικού, αλλά και του παγκοσμίου Παραολυμπιακού Κινήματος, με τον κ. Ξιαόλι να δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τις δράσεις της ΕΠΕ και της ομοσπονδίας.

Ο κ. Φουντουλάκης ενημέρωσε επισταμένα τον Πρέσβη της Κίνας στην Ελλάδα για το αναπτυξιακό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα των δύο φορέων, χωρίς, ωστόσο, να κρύψει την αγωνία του για την επόμενη μέρα, δεδομένων των δυσκολιών που υπάρχουν γενικότερα στον ελληνικό αθλητισμό.

Ο κ. Ξιαόλι συνεχάρη τον κ. Φουντουλάκη για τις επιτυχίες του ελληνικού Παραολυμπιακού Κινήματος στις κορυφαίες διοργανώσεις του εξωτερικού και δεσμεύτηκε να σταθεί στο πλευρό της ΕΠΕ και της ΕΑΟΜ-ΑμεΑ.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026

Ευχαρίστησε ΠΑΕ και Αλαφούζο ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»