Στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» ο πρόεδρος της ΕΦΟΕΠΑ συνάντησε την πρόεδρο της ITTF, Petra Sorling, τον γενικό γραμματέα, Raul Calin και τον ITTF Group Chief Executive Officer, Steve Dainton, παρουσία του Μανώλη Κολυμπάδη, εκπροσώπου της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην ΕΟΕ και πρώην προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας.

Η συνάντηση κανονίστηκε όταν έγινε γνωστό τα ταξίδι της αντιπροσωπείας της ITTF στην Ελλάδα για την τελετή έναρξης της 144ης Συνόδου της ΔΟΕ στην Αρχαία Ολυμπία.

Η γνωριμία με τον Παναγιώτη Τζόβολο, όπως και γενικά η επαφή με τους ανθρώπους της Ε.Φ.Ο.Επ.Α., πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, άλλωστε ο Μανώλης Κολυμπάδης είναι παλιός γνώριμος με τους ξένους αξιωματούχους από την πολυετή διοικητική πορεία του στο άθλημα.

Ο επικεφαλής της Ελληνικής Ομοσπονδίας ενημέρωσε για τη νέα διοίκηση και τους στόχους της και συζήτησε διάφορα θέματα για την επιτραπέζια αντισφαίριση της χώρας. Οι εκπρόσωποι της ITTF ομολόγησαν ότι θα ήθελαν από την Ε.Φ.Ο.Επ.Α. να ζητήσει μία μεγάλη διεθνή διοργάνωση για την επόμενη αγωνιστική περίοδο κι η τελευταία τόνισε ότι έχει πάντα στη σκέψη της αυτή την προοπτική.

Η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. ζήτησε στήριξη για εκπαιδευτικά σεμινάρια, όπου θα είναι υπεύθυνοι προπονητές της ITTF, όπως και για σεμινάρια διαιτησίας, όπου, επίσης, θα υπάρχει συνδρομή από ξένους ειδικούς. Τα συγκεκριμένα αιτήματα έγιναν πλήρως αποδεκτά από την Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Οι δύο πλευρές ίσως βρουν την ευκαιρία να τα ξαναπούν στην Αρχαία Ολυμπία, διότι στην Τελετή Έναρξης της 144ης Συνόδου της ΔΟΕ, παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Τασούλα, θα παραστούν κι οι Μανώλης Κολυμπάδης και Παναγιώτης Τζόβολος.

Ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, που φυσικά θα είναι από τους ομιλητές της Συνόδου, κάλεσε όλα τα μέλη της ΔΟΕ, όπως κι άλλους επισήμους ,και με αυτή την ευκαιρία οι τρεις αξιωματούχοι της ITTF ήρθαν στην Αθήνα την Κυριακή και θα μείνουν για λίγες ημέρες στη χώρα μας.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΑΕΚ: Γενική Συνέλευση στην Ερασιτεχνική - «Θα υπάρξει ενημέρωση επί των όσων ψευδών και συκοφαντικών διαχέονται»

Νίκος Κακλαμανάκης: Δικαίωση στον Άρειο Πάγο για τη δικαστική διαμάχη με την Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία

Η αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ Under 21 και τα ζευγάρια των Ελλήνων αθλητών

Άγγιξε τα 15.000 μέλη ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Η πρεμιέρα της Τέρπου στο WTT Contender πινγκ πονγκ της Βόρειας Μακεδονίας

Σακελλαροπούλου στη «Δίκη»: «Η μεγαλύτερη παθογένεια της Δικαιοσύνης είναι η βραδύτητα»

Παναθηναϊκός: Μέχρι σήμερα (31/5) οι κάρτες μέλους για τον Α.Ο. και η... προτεραιότητα για Βοτανικό!

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Στα πέντε μετάλλια κλείνει η συγκομιδή της Ελλάδας

Βαλκανικό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U11 & U13: Ασημένιο μετάλλιο οι μίνι παμπαίδες, χάλκινο η μικτή ομάδα U13

ΑΕΚ: Κυκλοφόρησε η Κάρτα Φίλου για τη σεζόν 2026/27