Τον δράστη του περιστατικού που «σημάδεψε» το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός συνέλαβε η Αστυνομία.

Όπως έκαναν γνωστό οι Αρχές, ταυτοποιήθηκε 21χρονος οπαδός για τη ρίψη της κροτίδας που οδήγησε στον τραυματισμό του Χουάνκαρ και είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του ντέρμπι.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Ταυτοποιήθηκε, μετά από ενδελεχή έρευνα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής και αξιοποίηση πληροφοριών που παραχωρήθηκαν από την πρώτη στιγμή από τη γηπεδούχο ομάδα, άτομο το οποίο προέβη σε ρίψη κροτίδας κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα την 22 Οκτωβρίου 2023 στο γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Πρόκειται για 21χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε σήμερα, Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, το πρωί και προσήχθη στην έδρα της ανωτέρω Υπηρεσίας, όπου σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της αθλητικής νομοθεσίας».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Μουκουντί ο 20ός διαφορετικός σκόρερ της ΑΕΚ φέτος

Μπενίτεθ: «Η ομάδα βελτιώνεται και δείχνει πράγματα που θέλουμε - Έπρεπε να είχαμε τελειώσει το ματς στο ημίχρονο»

Γκεοργκίεφ: «Ένιωσα καταπληκτικά, άγγιξε το τέλειο η ομάδα»

Νίκολιτς: «Το τελικό σκορ μιλά από μόνο του - Πρέπει να δουλέψουμε για να μην κάνουμε δώρα στον αντίπαλο»

Τσορμπατζόγλου: «Αλλοιώνεται και χειροτερεύει η εικόνα του ΠΑΟΚ»

Μουκουντί: «Δουλέψαμε πολύ αυτήν την εβδομάδα - Πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την επόμενη»

Παπαδόπουλος: «Δεν είχαμε πάθος, να μας γίνει μάθημα η ήττα»

Τι ματς απομένουν για ΑΕΚ, Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, Λεβαδειακό και Παναθηναϊκό - Ορθάνοιχτη η 4η θέση

Τσακίρης: «Τεράστιο ματ του Νίκολιτς στον Παπαδόπουλο - Η καλύτερη φετινή εμφάνιση της ΑΕΚ»

Κετσετζόγλου: «Σε τρομερή φόρμα η ΑΕΚ ενώ οι ανταγωνιστές της έχουν προβλήματα - Δεν άφησε περιθώρια στον Λεβαδειακό»