Για την πορεία της προετοιμασίας του Παναθηναϊκού ενόψει Ρεν, τα όσα δουλεύει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τους παίκτες του, αλλά και τη μαζική παρουσία του κόσμου του «τριφυλλιού» στη Γαλλία, μίλησε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Για την προετοιμασία ενόψει Ρεν: «Η ομάδα στην Ελλάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με μεγάλο βάρος στην τακτική ενόψει Ρεν. Ο Γιοβάνοβιτς δείχνει στους παίκτες κάποια πράγματα και ιδίως σε τι δεν πήγε καλά κυρίως στο αμυντικό κομμάτι στο ματς με τη Λαμία, αλλά και στο πρώτο ματς με τη Ρεν. Θέλει άλλο πρόσωπο. Ο στόχος είναι η νίκη. Με νίκη υπάρχουν πιθανότητες για πρώτη θέση, με την ισοπαλία περισσότερες πιθανότητες θα έχει για τη δεύτερη θέση».

Για την πιθανή ενδεκάδα: «Πολλές αλλαγές δεν θα γίνουν. Ίσως δούμε την ίδια άμυνα, ίσως τον Μπερνάρ αντί του Τζούριτσιτς ή και τους δυο μαζί. Τον Ιωαννίδη στη θέση του φορ και τον Παλάσιος δεξιά. Αυτή είναι η εκτίμηση. Θα χρησιμοποιήσει πιστεύω ξανά τον Αράο στη μεσαία γραμμή. Θυμίζω ότι ο Βέρμπιτς δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα».

Για το τι πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός: «Το πρώτο που πρέπει να κάνει είναι να είναι αποτελεσματικός στις ευκαιρίες του. Το δεύτερο να είναι πολύ καλύτερη η ανασταλτική λειτουργία και όλοι να έχουν 100% συγκέντρωση. Να παίρνουν τις μονομαχίες και να παίρνουν τις δεύτερες μπάλες. Η Ρεν θα προσπαθήσει να μπει δυνατά και να δώσει ρυθμό στο παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να αντισταθεί και ότι του έκανε η Ρεν στη Λεωφόρο, να το κάνει τώρα αυτός».

Για τον κόσμο που θα βρεθεί στη Γαλλία: «Είναι ήδη στη Γαλλία πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού. Θα έχει 1500 οπαδούς και αν μπορούσε η ΠΑΕ να πάρει κι άλλα εισιτήρια θα τα έδινε. Κάποιοι είναι από σήμερα στο Παρίσι. Θα είναι σημαντική η ενίσχυση για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα».

Ακούστε αναλυτικά το ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x