Έναν 49χρονο ναυτικό, μέλος πληρώματος M/V πλοίου, σημαίας Παναμά, ο οποίος επιτέθηκε με μαχαίρι, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε δύο συναδέλφους του τραυματίζοντάς τους στο χέρι και την κοιλιακή χώρα αντίστοιχα, συνέλαβαν οι λιμενικές αρχές Αλεξανδρούπολης.

Ειδικότερα, το κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης προχώρησε χθες στη σύλληψη του δράστη, κατόπιν της ενημέρωσης που έλαβε, μέσω του ναυτικού πράκτορα του πλοίου, ότι ο πλοίαρχος αιτήθηκε τη συνδρομή της λιμενικής Αρχής, μετά την εκδήλωση της επίθεσης από μέλος του πληρώματός του.

Οι δύο τραυματισθέντες ναυτικοί, ηλικίας 28 και 32 ετών, διακομίστηκαν στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης απ’ όπου σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, Δημήτρης Αδαμίδης, ο πρώτος, ο οποίος έφερε τραύματα στο χέρι, εξήλθε μετά την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ ο 32χρονος, ο οποίος έχει τραυματιστεί στην κοιλιακή χώρα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική, κυρίως για προληπτικούς λόγους, καθώς δεν έχουν πληγεί ζωτικά όργανα.

Ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί στην Eισαγγελία, ενώ προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Αλεξανδρούπολης.

Πηγή: Kathimerini.gr

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Καιρός: Βροχές σε ανατολικές περιοχές, καταιγίδες στα Δωδεκάνησα

Πέθανε η σπουδαία αρχαιολόγος Λίλα Μαραγκού - Πρώτη επιστημονική υπεύθυνη του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης

Ινδία: 7 ελέφαντες σκοτώθηκαν κατά τη σύγκρουση επιβατικού τρένου με κοπάδι

Με 4X4 μεταφέρουν τους μετανάστες από την Κουντούρα – Νέα καραβιά το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά

Τσιάρας προς αγρότες: Τα μπλόκα και τα πείσματα δεν ωφελούν ούτε τους αγρότες ούτε την κοινωνία - Βίντεο

Ο 8ος πιο… cool δρόμος στον κόσμο είναι στη Θεσσαλονίκη (pics)

Έφοδος του «ελληνικού FBI» σε 2 καταστήματα stripshow στην Καλλιθέα: 5 συλλήψεις - Δείτε βίντεο

Κρήτη: Δύο νέα περιστατικά με μετανάστες – Διασώθηκαν 62 άτομα

e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ: Ποιοι θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους από 22 έως 24 Δεκεμβρίου

Καλλιθέα: Συνελήφθη 31χρονος οδηγός δικύκλου - Κινούνταν με 161 χλμ/ώρα στη Συγγρού