Συνάντηση με τον Γκερμάν Τσιστιακόφ αναμένεται να έχει τις προσεχείς ημέρες (δεν αποκλείεται να γίνει και σήμερα) ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, που επέστρεψε από το Άγιο Όρος.

Το βασικό θέμα συζήτησης των δύο ανδρών αναμένεται να είναι η μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τους ελεύθερους ποδοσφαιριστές. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας θα ακούσει τις εισηγήσεις και αναλόγως θα πράξει. Μάλιστα, από κύκλους της ΠΑΕ τονίζεται ότι η συνάντηση αυτή θεωρείται πολύ σημαντική.

Από εκεί και πέρα, ο Ιβάν Σαββίδης δεν αποκλείεται να επιδιώξει να μιλήσει και με τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές ενόψει του πρώτου ημιτελικού με τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Εφόσον γίνει κάτι τέτοιο, είναι δεδομένο ότι θα τους επαναλάβει το πόσο σημαντικό είναι να προκριθεί η ομάδα στον τελικό, ενώ δεν αποκλείεται να τους υποσχεθεί και κάποιο πριμ, όπως έκανε στο πρόσφατο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φωτιάς στη «Δίκη»: «Δεν κοιμάμαι όταν κάνω λάθη» - Τι είπε για πίεση, VAR και την υπόθεση Νταβέλη

Τσορμπατζόγλου: «Πίεση, αναμονή και αλλαγές που πρέπει επιτέλους να φανουν στον ΠΑΟΚ»

Τούρκος δημοσιογράφος: Στα 5 εκατ. ευρώ η μεταγραφή Ζουμπκόφ στην ΑΕΚ!

«Βόμβα» Ρομάνο: Η ΑΕΚ έκλεισε τον Ζουμπκόφ από την Τραμπζονσπόρ - Υπογράφει για 4 χρόνια!

Τσακίρης: «Στόχος του καλοκαιριού είναι ο Ριμπάλτα να τελειοποιήσει το πλάνο του στην ΑΕΚ»

Πιρόλα: «Μας αρέσει, αλλά δεν υπάρχει διαπραγμάτευση», λέει η Κόμο!

Τσανάκας: «Τι ισχύει με τα μεταγραφικά ονόματα που γράφονται για τον Ολυμπιακό»

Καλαμάτα για Οικονόμου: «Θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια στους οικείους του - Ας είναι ελαφρύ το χώμα...»

Sport: «Σοβαρό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Κρίστενσεν»!

ΑΕΚ για Μάριο Οικονόμου: «Ευχόμαστε κουράγιο και ψυχικές δυνάμεις στην οικογένεια και τους δικούς του ανθρώπους»