Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ μας, αρχικά, παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι λογικό να έχουν σήμερα το βλέμμα τους στραμμένο στο Περιστέρι στο παιχνίδι της ΑΕΚ, επισημαίνοντας ότι άλλο θα είναι για τους ερυθρόλευκους να πάνε στην Φιλαδέλφεια στο -3, άλλο στο -4 και άλλο στο -6.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εν αναμονή της προπόνησης στην οποία δοκίμασαν να προπονηθούν οι Χάμες, Σαμασέκου, Ρέτσος και Γκάρι Ροντρίγκες ο Κώστας Νικολακόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα νέα πρόσωπα του Ολυμπιακού την Κυριακή σε σχέση με το προ ημερών ματς με την ΑΕΚ, το 3-0 στο Κύπελλο, θα είναι 3, το πολύ 4 πρόσωπα στην 11άδα, δηλαδή, ο Πασχαλάκης, ο Μπα, ένας εκ των Μασούρα και Κανός, και πιθανότατα ο Ραμόν.

Δηλαδή, όπως εξήγησε, ο Ολυμπιακός θα στηριχθεί στους περισσότερους παίκτες που ήταν βασικοί στο ματς, τους Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Σαμασέκου, Χουανγκ, Μπίελ και στους τρεις που είχαν μπει αλλαγή, Ροντινέι, Φορτούνη και Μπακαμπού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Οι πρώτες οδηγίες Αλγουαθίλ, ο φορ και ο ΟΦΗ

Κάνγκουα: «Στόχος το πρωτάθλημα - Είμαι χαρούμενος για την καλή δουλειά που κάνουμε»

Ποντένσε για... έναν προπονητή: «Σε κάθε λάθος κάναμε τούμπες και τα αποτελέσματα μιλούν από μόνα τους»

Νίστρουπ: «Το να είμαστε τώρα στην κορυφή δεν σημαίνει κάτι, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι»

Λέτο: «Δεν δεχτήκαμε μεγάλη πίεση, υπήρχαμε μέχρι την αποβολή»

Τα σχόλια στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κηφισιάς

Το σκάσιμο της μπάλας μέσα από τη γραμμή και ο λόγος που δόθηκε το πέναλτι του Παναθηναϊκού

Νίστρουπ: «Δείξαμε την ποιότητά μας - Πρέπει να βελτιώσουμε ορισμένα πράγματα, αλλά είμαι ικανοποιημένος»

«Ο Λεβαδειακός παίρνει δανεικό τον Ποπέσκου από τη Στεάουα»

Νικολογιάννης: «Κάνγκουα και Καμαρά ξανά κινητήριοι μοχλοί, χάρμα ιδέσθαι ο Αντίνο - Πεντακάθαρο το πέναλτι»