Τις τελευταίες πληροφορίες από το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ μας, αρχικά, παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός είναι λογικό να έχουν σήμερα το βλέμμα τους στραμμένο στο Περιστέρι στο παιχνίδι της ΑΕΚ, επισημαίνοντας ότι άλλο θα είναι για τους ερυθρόλευκους να πάνε στην Φιλαδέλφεια στο -3, άλλο στο -4 και άλλο στο -6.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εν αναμονή της προπόνησης στην οποία δοκίμασαν να προπονηθούν οι Χάμες, Σαμασέκου, Ρέτσος και Γκάρι Ροντρίγκες ο Κώστας Νικολακόπουλος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι τα νέα πρόσωπα του Ολυμπιακού την Κυριακή σε σχέση με το προ ημερών ματς με την ΑΕΚ, το 3-0 στο Κύπελλο, θα είναι 3, το πολύ 4 πρόσωπα στην 11άδα, δηλαδή, ο Πασχαλάκης, ο Μπα, ένας εκ των Μασούρα και Κανός, και πιθανότατα ο Ραμόν.

Δηλαδή, όπως εξήγησε, ο Ολυμπιακός θα στηριχθεί στους περισσότερους παίκτες που ήταν βασικοί στο ματς, τους Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Σαμασέκου, Χουανγκ, Μπίελ και στους τρεις που είχαν μπει αλλαγή, Ροντινέι, Φορτούνη και Μπακαμπού.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube