Κώστας Νικολακόπουλος

Η εικόνα από τις 5 αλλαγές του Μίτσελ στον Ολυμπιακό

Ο Κώστας Νικολακόπουλος δίνει μέσα από το sport-fm.gr το τελευταίο στίγμα πέντε παικτών του Ολυμπιακού.

· Tο παιχνίδι της Κυριακής με τον Λεβαδειακό, έτσι όπως εξελίχθηκε, με το σκορ 3-0 από το 49’ και 4-0 από το 58’, ήταν μία ευκαιρία για τον Μίτσελ να δώσει αρκετό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες του που δεν παίζουν και πολύ. Η δε γενική αίσθηση είναι ότι οι πέντε «ερυθρόλευκοι» που μπήκαν ως αλλαγή, πραγματικά βοήθησαν, αλλά θα μπορούσαν να είχαν εκμεταλλευθεί καλύτερα την ευκαιρία αυτή.

· Ο Κασάμι ενώ είχε διάθεση, πίεσε, βγήκε στα πλάγια και σέντραρε καλά, έκανε τάκλιν κι είχε και το κλέψιμο στο ξεκίνημα της φάσης του 6-0, είχε ένα τραγικό τελείωμα φάσης που του στέρησε την ευκαιρία να βάλει ένα γκολ ως κερασάκι στην τούρτα μίας καλής παρουσίας.

· Ο Μπιτίκι δεν ήταν όπως στο πρώτο του παιχνίδι στη Φιλαδέλφεια, όπου είχε απογοητεύσει, αλλά δεν έκανε και κλικ. Είχε δύο-τρεις καλές ενέργειες (συνεργασία με Κασάμι, απαλλαγή από αντίπαλο, σέντρα στο ακυρωθέν γκολ του Ελ Αράμπι), όμως ήταν οδυνηρή η αντίδραση του όταν τον τζάρτζαραν, πολύ κακή μία σέντρα του με το αριστερό και εύκολα έχασε μία μπάλα.

Νικολακόπουλος: Η εικόνα από τις 5 αλλαγές του Μίτσελ

· Ο Βαλμπουενά έβγαλε ενέργεια και όντως χαίρεσαι να τον βλέπεις να δίνει τα πάντα ακόμη και στο 20λεπτο που παίζει. Από δικό του γύρισμα προήλθε το πέμπτο γκολ, έδωσε μία ασίστ στον Ελ Αράμπι, που έχασε ένα ακόμη γκολ, εκτέλεσε καλά ένα κόρνερ!

· Ο Ελ Αράμπι δεν είχε την ίδια διάθεση, νομίζω. Έχασε ένα γκολ που υπό νορμάλ συνθήκες το έχει εύκολο, φάτσα με τον γκολκίπερ, κι αν δεν είχε συμμετοχή στο έκτο γκολ μάλλον θα περνούσε απαρατήρητος. Να προσέξουμε ότι σκόραρε από θέση οφσάιντ, θυμίζοντας ότι από μία δική του κακή τοποθέτηση (ακάλυπτος ήταν κι εκεί) είχε ακυρωθεί το γκολ του Βρουσάι στο 89’ με τον ΠΑΟ…

· Ο Κανός ήταν ο καλύτερος απ΄ όσους μπήκαν αλλαγή, όχι μόνο γιατί έβαλε δύο γκολ σε τρεις τελικές μέσα από την περιοχή, αλλά γιατί ακριβώς έδειξε πάλι ότι μυρίζεται τις φάσεις, ενώ είχε κι άλλες, τουλάχιστον τρεις ακόμη, καλές ενέργειες. Δεν ξέρω, πάντως, για την ικανότητα του να κερδίζει μονομαχίες, έχω αμφιβολίες, απ΄ όσα έχει δείξει μέχρι τώρα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x