Σε τεταμένο κλίμα ολοκληρώθηκε το ντέρμπι PSV-Άγιαξ (1-1) για την 24η αγωνιστική της Eredivisie με τον Ντούσαν Τάντιτς να ισοφαρίζει με εκτέλεση πέναλτι στο 90'+2'.

Ένα γκολ που προκάλεσε τον έντονο διαπληκτισμό μεταξύ του σκόρερ και των παικτών των γηπεδούχων. Προεξέχοντος του Ντένζελ Ντάμφριζ που ήταν εκείνος που υπέπεσε στην παράβαση και ο οποίος προσπαθούσε να αποσυντονίσει τον άσο του Αίαντα κατά τη διάρκεια της εκτέλεσης.

Μάλιστα, ο Τάντιτς, ο οποίος φέρεται να προσέβαλε και τη μητέρα του αντίπαλού του, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα δικαιολόγησε τη στάση του.

«Ελάτε, δεν μπορώ να μην αντιδράσω μετά από κάτι τέτοιο. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Μου είπε τόσα πολλά άσχημα λόγια για να αστοχήσω στο πέναλτι. Ήθελε να παίξει με το μυαλό μου, αλλά είμαι πιο έμπειρος από εκείνον. Ήρθε πρώτος σε μένα, για αυτό και εγώ του απάντησα. Πήρα την μπάλα να εκτελέσω το πέναλτι, τρεις παίκτες της PSV μπήκαν μπροστά μου κι εκείνος με αποκάλεσε ''κότα''. Εγώ σκόραρα το πέναλτι, οπότε τι έπρεπε να κάνω; Να τον ευχαριστήσω που με αποκάλεσε έτσι; Όχι, όχι. Αυτή είναι η νοοτροπία μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο 32χρονος άσος.

Μάλιστα, ενώ οι παίκτες του Άγιαξ πήγαιναν στο πούλμαν της ομάδας τους, προκειμένου να αποχωρήσουν ο τελευταίος προπηλακίστηκε από οπαδούς της PSV, οι οποίοι είχαν σπεύσει στο σημείο.

Διαβάστε ακόμα:


Πήρε τη ματσάρα με σούπερ Μποαντού η Άλκμααρ!

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube