Την απάντηση του Τεέμου Πούκι περιμένουν μέχρι αύριο στον ΠΑΟΚ, ώστε να προχωρήσουν στην επόμενη λύση για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.

Ο Φιλανδός φορ είχε ενημερώσει πως θα απαντήσει εντός της εβδομάδας και οι Θεσσαλονικείς περιμένουν την απόφασή του.

Η πρόταση του «Δικεφάλου του Βορρά» αφορά τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 800.000 ευρώ, ενώ αποτελεί «Νο1» επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο επικρατεί αισιοδοξία για την έκβαση της υπόθεσης, όπως και για εκείνη του Πόντους Βέρνμπλουμ.

Στον Σουηδό χαφ έχει προταθεί συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια που ξεπερνάει τα 5 εκατ. ευρώ και μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια αντίδραση από την πλευρά του εκπροσώπου του.

Στον ΠΑΟΚ δείχνουν διατεθειμένοι να περιμένουν τον Βέρνμπλουμ, σε αντίθεση με τον Πούκι που τελειώνει η διορία που του είχε δοθεί.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube