Εξαιρετικά δύσκολο είναι να βρεθούν στο «Nick Galis Hall» για τον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού Superfoods, σύμφωνα με τα δεδομένα που διαμορφώθηκαν από τη σημερινή ανακοίνωση των «πρασίνων».

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «Σε περίπτωση που η ζήτηση είναι μεγαλύτερη των διαθέσιμων εισιτηρίων, θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την κατηγορία του εισιτηρίου διαρκείας».

Βάσει αυτού και με δεδομένο ότι τα συνδεσμιακά διαρκείας είναι τα πιο φτηνά, οι οργανωμένοι είναι τελευταίοι στη σειρά προτεραιότητας και η μόνη περίπτωση να πάνε στα χέρια τους είναι να περισσέψουν από τους υπόλοιπους κατόχους.

Κάτι τέτοιο, όμως, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο, αφού τα διαθέσιμα εισιτήρια για κάθε ομάδα είναι μόλις 1.100 κομμάτια.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Η αποθέωση στον Μάνταλο και η όμορφη στιγμή με Μπαλαμώτη: Η παρακάμερα της ΑΕΚ από την 8άρα με Πανσερραϊκό

Μάνταλος: «Είναι τιμή να φωνάζει ο κόσμος το όνομά μου - Τα χάλασε όλα ο τραυματισμός του Βάργκα»

Το «one man show» του Μάνταλου και η 8άρα της ΑΕΚ: Τα highlights από το πάρτι απέναντι στον Πανσερραϊκό

Νίκολιτς: «Ο Βάργκα δεν θα παίξει με Βόλο, ελπίζω να μη μείνει έξω για πολύ - Το μεγάλο όπλο μας είναι η ενότητα»

Ο Νίκολιτς επιβεβαίωσε την πρόθεση της ΑΕΚ να ζητήσει αναβολή του αγώνα με τον Ατρόμητο

Εκνευρισμένος ο Νίκολιτς στο γκολ του Πανσερραϊκού, παρά την οκτάρα της ΑΕΚ

Τσακίρης: «Το σόου του Μάνταλου, η πεντάδα των μικρών και ο τραυματισμός του Βάργκα που τον θέτει εκτός με Βόλο»

Ο Πανσερραϊκός γνώρισε τη βαρύτερη ήττα της ιστορίας του - Σε μαύρο φόντο το σήμα του συλλόγου στα social media!

Ο Βίντα παρέδωσε το περιβραχιόνιο στον Μπαλαμώτη!

Superbet Κύπελλο Ελλάδας: Η βαθμολογία μετά την 3η αγωνιστική - ΑΕΚ, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός μαζί στην κορυφή