Τέλος από την ΑΕΛ ο Πάμπλο Γκαγιέχο.

Οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον 23χρονο εξτρέμ από την Ισπανία που είχε αποκτηθεί μόλις τον περασμένο Ιανουάριο και έκανε μόλις έξι συμμετοχές στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν.

Παρελθόν αποτελούν τρεις προπονητές της Κ-20.

Η ανακοίνωση της ΑΕΛ

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Pablo Gallego και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του».

Η ανακοίνωση για τους προπονητές της Κ-20

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τους προπονητές της ομάδας Κ20 κ.κ. Θοδωρή Βουτυρίτσα, Κώστα Μαντζιώκα και Βαγγέλη Τσότσα, τους οποίους και ευχαριστεί για την συνεργασία και την προσφορά τους στην ομάδα και τους εύχεται κάθε προσωπική, οικογενειακή κι επαγγελματική επιτυχία».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Φαβορί για υποβιβασμό η ΑΕΛ Novibet: Οι πιθανότητες σύμφωνα με το Football Meets Data

Ερασιτεχνική ΑΕΛ: «Ελπίζαμε ότι οι εποχές της Χούντας έχουν περάσει ανεπιστρεπτί»

Τσορμπατζόγλου: «Φαβορί το δίδυμο Μεϊτέ-Ζαφείρης για τη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ»

Τσανάκας: «Αυτά πρέπει να κάνει ο Ολυμπιακός για να φύγει νικητής από την Τούμπα»

Δεσύλλας: «Προβάδισμα η τριάδα στην άμυνα - Η πιθανή 11άδα του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ»

Σύνδεσμοι φίλων ΠΑΟΚ: «Τα χρήματα δόθηκαν στις οικογένειες των θυμάτων - Σκοπός τα αδέλφια μας να μην ξεχαστούν ποτέ»

Τσακίρης: «Ερωτηματικό ο ρυθμός, να δείξει η ΑΕΚ ότι πάει μόνο για τη νίκη - Οι σκέψεις Νίκολιτς για την 11άδα»

Πόμπο: «Κλειδί για τη νίκη ότι είχαμε @ρχιδι@»

Ματέους: «Αργήσαμε να αντιδράσουμε μετά το πρώτο γκολ που δεχτήκαμε»

Αντωνόπουλος: «Είχα πει ότι το κλάμα του Αλμύρα και άλλων παιδιών θα μας έδινε δύναμη»