Σε αναζήτηση σέντερ βρίσκεται ο Κόροιβος Αμαλιάδας, αφού έλυσε τη συνεργασία του με τον Λάρι Τέρνερ, καθώς ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό που θα τον κρατήσει εκτός για μερικές μέρες.

Ο Τέρνερ αγωνίστηκε σε δέκα παιχνίδια με την ομάδα του Χάρη Μαρκόπουλου, στο φετινό ελληνικό πρωτάθλημα, έχοντας κατά μέσο όρο 4,6 πόντους και 3,1 ριμπάουντ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ Κόροιβος ανακοινώνει επίσημα το τέλος της συνεργασίας της με τον Αμερικανό αθλητή, Λάρι Τέρνερ, ο οποίος "έλυσε" το συμβόλαιό του με την ομάδα μας.

Για αποφυγή παρεξηγήσεων και αυθαίρετων συμπερασμάτων, κάνουμε γνωστό ότι οι λόγοι αποχώρησης του παίκτη δεν είναι αγωνιστικοί, αλλά σχετίζονται με έναν τραυματισμό του που θα τον κρατήσει εκτός δράσης για μερικές ημέρες.

Επειδή, λοιπόν, τα χρονικά περιθώρια είναι περιορισμένα, ο Κόροιβος είναι αναγκασμένος να αναζητήσει τον αντικαταστάτη του. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα του, όντας απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συνεργασία μας, καθώς πρόκειται για έναν πραγματικό επαγγελματία, με ήθος και πολύ καλό χαρακτήρα, που βοήθησε σημαντικά στο διάστημα της παρουσίας του
».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λύγισε τη Μύκονο και έκλεισε με θετικό τρόπο την πορεία του τουρνουά του Αγρινίου ο Βίκος

«Παραπάνω από ομάδα. Οικογένεια»: Η ομαδική φωτογραφία του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2026-27

ΣΕΦ: Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της ΕΠΣ Πειραιά από το Πρωτοδικείο

Ζέρβας: «Αυτά κρατάει ο Ολυμπιακός από την Κύπρο - Τα πρώτα συμπεράσματα για Μοντέρο, Εντιάι και ΜάκΙνταϊρ»

Πετρίδης: «Υπήρχαν στιγμές που ο Παναθηναϊκός έπνιγε τον αντίπαλο - Ο Μπόνγκα ίσως γίνει η πιο κομβική μεταγραφή»

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και το πάθος των «κίτρινων» στον πάγκο: Η παρακάμερα του αγώνα μεταξύ Άρη και Ερυθρού Αστέρα

Τσιάρας: «Στόχος του ΠΑΟΚ να παίξει στη Euroleague - Δεν θέλουμε τους επτά ξένους, στηρίζουμε τον Έλληνα παίκτη»

Νέα εποχή στις ακαδημίες του Άρη με αναπτυξιακή ομάδα τον ΑΣ Πανόραμα

Ολυμπιακός: Προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2025/26 για να εξασφαλίσουν θέση στο νέο ΣΕΦ!

Το κάλεσμα Φρανσίσκο για το «Π. Γιαννακόπουλος»: «Ανυπομονώ να σας δω σπίτι μας»