Ελλάδα

Τρινκιέρι: «Αυτό ήταν... τσούκου τσούκου μπάσκετ - Κάθε παίκτης έδωσε κάτι διαφορετικό»

Όσα δήλωσε ο Αντρέα Τρινκιέρι μετά τη νίκη του ΠΑΟΚ με σκορ 63-53 στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον Ηρακλή.
Google Προσθέστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 ως προτιμώμενη πηγή στο Google

Στη σημασία της νίκης του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ηρακλή, σε μία δύσκολη έδρα, αλλά και στη συνολική συνεισφορά των παικτών του στάθηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι.

Ο Ιταλός τεχνικός χαρακτήρισε καθοριστική την αμυντική λειτουργία της ομάδας του, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν τον απασχολεί το αήττητο σερί, καθώς προτιμά να αντιμετωπίζει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, με το βλέμμα ήδη στην επόμενη αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM TV:

Για την άμυνα που έδωσε τη νίκη: «Άμυνα, άμυνα! Πώς υποτίθεται ότι πρέπει να είναι ένα ντέρμπι;; Δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε 100 πόντους. Αυτό ήταν... τσούκου τσούκου μπάσκετ. Ο Ηρακλής έπαιξε πολύ σκληρά, είναι μία δύσκολη έδρα. Εμείς παίξαμε με τον τρόπο που έπρεπε για να πάρουμε τη νίκη. Το δεύτερο κλειδί ήταν ότι κάθε παίκτης έδωσε κάτι διαφορετικό».

Για την αήττητη πορεία: «Δεν το κοιτάω αυτό. Έχουμε μεγάλο παιχνίδι την Τρίτη και πολλά παιχνίδια που ακολουθούν. Πηγαίνουμε βήμα βήμα και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x