Στον πρώτο γύρο κατέβηκε με χρόνο 1.05:46, ενώ στον δεύτερο γύρο με χρόνο 58.27. Πρώτη και δεύτερη αντίστοιχα τερμάτισαν οι Αυστριακές Βερόνικα Άιγκνερ και Ελίνα Στάρι, ενώ τρίτη η Γερμανίδα Λουΐζα Γκρούμπε.

Η Ελληνίδα αθλήτρια αγωνίζεται στο Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Κύπελλο αλπικού σκι που διεξάγεται 3-5 Δεκεμβρίου στο Κάουνερταλ της Αυστρίας, μαζί με τον συνοδό αθλητή και προπονητή της Δημήτριο, Προφέντζα.

Όπως δήλωσε η αθλήτρια: «Ο αγώνας σήμερα ήταν λίγο εξαντλητικός. Ήταν να ξεκινήσουμε στις 20:00 αναγνώριση της πρώτης διαδρομής, αλλά τελικά ξεκινήσαμε στις 23:00, λόγω του καιρού. Η διαδρομή ήταν όμορφη και ευχάριστη. Με βόλεψε που την κάναμε δύο γύρους για να τη γνωρίσουμε καλύτερα και να αγωνιστούμε τις επόμενες δύο μέρες».

Η Γρεβενιώτισα αθλήτρια που αγωνίζεται στην κατηγορία B3, αθλητριών με προβλήματα όρασης, διεκδικεί την πρόκριση για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες Πεκίνο 2022.

Η ελληνική αποστολή βρίσκεται από τη Δευτέρα στην Αυστρία και θα αγωνιστεί τόσο στο Παγκόσμιο, όσο και στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο WPAS τουKaunertal που θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube