• Μπορεί να φαίνονται ότι είναι ο τελευταίος τροχός της άμαξας, αλλά και ο Αβραάμ και ο Τοροσίδης θα χρειαστούν στον Ολυμπιακό για το πολύ κρίσιμο φινάλε της σεζόν, που μην το ξεχνάμε αυτό θα έχει μίνιμουμ σπουδαία 12 παιχνίδια για τους «ερυθρόλευκους» μέσα σε δύο μήνες, κατακαλόκαιρα.

• Σίγουρα οι δύο παλιές καραβάνες δεν είναι στην πρώτη γραμμή αυτή την στιγμή, όμως ανά πάσα στιγμή μπορεί να τους έχει ανάγκη ο Ολυμπιακός. Ο Τοροσίδης είναι επιλογή και για τα δύο άκρα της άμυνας, πίσω από τους βασικούς Ομάρ και Τσιμίκα, και τον Γκασπάρ, που είναι η εναλλακτική για δεξιά κι αριστερά. Κι ο Αβραάμ είναι η δεύτερη λύση πίσω από τον Σισέ για το κέντρο της άμυνας, όπου βασικοί είναι ο Σεμέδο κι ο Μπα.

• Τα παιχνίδια Κυριακή-Τετάρτη-Κυριακή δεν θα αργήσουν. Δυστυχώς οι τραυματισμοί θα υπάρξουν, όπως κι οι απώλειες λόγω καρτών. Ας λάβουμε υπόψιν μας π.χ. ότι για τη ρεβάνς με τη Γουλβς ο Σεμέδο είναι τιμωρημένος. Άρα, αν κάτι συμβεί κι απουσιάσει ένας εκ των Μπα η, Σισέ, θα παίξει ο Αβραάμ…

Γενικά, οι δύο παλιοσειρές θα χρειαστούν σε αυτό το πολύ φορτωμένο και δύσκολο πρόγραμμα της ολοκλήρωσης της σεζόν, στο οποίο θα κριθούν τα πάντα. Και θα είναι εκεί. Όπως ήταν ο Αβράμ κι ένα δίμηνο το φθινόπωρο που έπαιζε συνεχώς βασικός. Κι όπως ήταν κι ο Τόρο πέρσι που έδωσε βοήθειες σε πολλά παιχνίδια.

• Για να καταλάβουμε δε κάποια πράγματα γύρω από την προσωπικότητα των δύο αυτών παιδιών, σημειώστε ότι ενώ ο Πέδρο Μαρτίνς τους έχει ήδη ενημερώσει ότι τους θέλει να τους έχει στην ομάδα και για την επόμενη σεζόν, ο Αβραάμ κι ο Τοροσίδης ακόμη φαίνεται να μην έχουν πάρει τις αποφάσεις τους.

• Και μπορεί να μην είμαι στο μυαλό τους, αλλά μετά από τόσα χρόνια νομίζω ότι τους καταλαβαίνω και πιστεύω ότι αυτό που σκέφτονται είναι να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους μέσα στο καλοκαίρι. Να προπονηθούν καλά, να παίξουν άμα τους έχει ανάγκη η ομάδα και γενικά μέσα από μία τέτοια αγωνιστική διαδικασία να καταλάβουν τον εαυτό τους, κατανοώντας ότι τα χρόνια περνάνε. Να δουν αν θα βγάλουν τραυματισμούς, να δουν πώς θα αισθανθούν και μετά να αποφασίσουν.

• Άλλοι στη θέση τους θα είχαν ήδη πει το «ναι» και θα είχαν υπογράψει καινούργια συμβόλαια…

https://twitter.com/Esp_Interativo/status/1263990528376549378

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube