Ψυχολογικές «ντόπες» απ’ τον κόσμο του Παναθηναϊκού στην αποστολή της ομάδας. Περίπου 50 φίλοι του τριφυλλιού έδωσαν το «παρών» στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου όπου αποθέωσαν τον Αναστασίου και τους παίκτες του, δίνοντάς τους δύναμη για τη συνέχεια.

Πέραν των συνθημάτων, ζήτησαν το διπλό μέσα στο «Γεντί Κουλέ» ενόψει του αυριανού αγώνα με τον ΟΦΗ, όπου οι «πράσινοι» θέλουν να διευρύνουν το σερί στις έξι νίκες!

Φυσικά, η ατμόσφαιρα ήταν ευχάριστη για τους παίκτες, με τον Μέντες μάλιστα να απαθανατίζει την στιγμή και να ευχαριστεί για τη συνεχή στήριξη μέσω Twitter.

Ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στην Κρήτη χωρίς τον τραυματία Πράνιτς και τον τιμωρημένο Ζέκα, ενώ στην Αθήνα έμεινε και ο ανέτοιμος Πέτριτς (πάει για ΠΑΟΚ). Απ’ εναντίας κανονικά στην αποστολή βρίσκεται τόσο ο Ολλανδός μέσος (μετά από καιρό), όσο και ο Χουχούμης που είχε τραυματιστεί –ελαφρά- κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

Υπενθυμίζεται η αποστολή: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Κουτρουμπής, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μέντες, Αμπεΐντ, Ατζαγκούν, Λαγός, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπαϊράμι και Μπεργκ.





ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube