Απέραντη θλίψη έχει σκορπίσει στον κόσμο της ποδηλασίας, αλλά και σε όλο τον αθλητισμό, η τραγική είδηση που έρχεται από την Ελβετία και αφορά τον θάνατο μιας 18χρονης αθλήτριας.

Συγκεκριμένα, η Ελβετίδα ποδηλάτης, Μουριέλ Φίρερ, άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο της Ζυρίχης, μετά από μεγάλη μάχη που έδινε το τελευταίο 24ωρο σε μονάδα εντατικής θεραπείας, από το σοβαρό ατύχημα που υπέστη κατά τη διάρκεια του αγώνα δρόμου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με διεθνή Μέσα, οι καιρικές συνθήκες κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Ζυρίχη ήταν άσχημες, με την βροχή να κάνει δύσκολο το έργο των αθλητριών.

Η άτυχη Ελβετίδα είχε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια του αγώνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Μάλιστα, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε δημοσιεύματα, χρειάστηκαν να περάσουν αρκετά λεπτά μέχρι οι διοργανωτές να συνειδητοποιήσουν το τι είχε συμβεί και να μεταφερθεί εσπευσμένα με ελικόπτερο στο νοσοκομείο.

Ένα ατύχημα που έρχεται να ρίξει και άλλο... λάδι στις τάξεις της παγκόσμιας ποδηλασίας, καθώς, τον τελευταίο χρόνο συνολικά τρεις ποδηλάτες έχουν χάσει τη ζωή τους σε αγώνες, με τη κουβέντα να περιστρέφεται γύρω από τους κανόνες και μέτρα ασφαλείας που λαμβάνει η παγκόσμια ομοσπονδία.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Θρίαμβος των Ελλήνων σκοπευτών στον Ιταλικό Grand Prix

63ο Ράλλυ Αιγαίου: Πρωτιά στον Φοίνικα Σύρου για το «METATRON II» και το «WATER GIPSY»

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15 & U19: Στους «32» του διπλού οι έφηβοι Κοσμάς/Κούτρα κι οι κορασίδες Τασιού/Μιχάλαρου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μέχρι τον τρίτο γύρο του διπλού μικτού Κοσμάς/Κοντοπούλου

Ράλλυ Αιγαίου: Σύρος και Λέρος συνεχίζουν το ταξίδι 63 ετών στην καρδιά του Αιγαίου

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Οι αντίπαλοι των αθλητών μας στα ατομικά αγωνίσματα

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Στις θέσεις 21-22 έφηβοι και παίδες, 24ες κατετάγησαν νεάνιδες και κορασίδες

Μεταγραφές πινγκ πονγκ περιόδου 2026-2027: Ο Ολυμπιακός φέρνει τον Σλοβένο Γιόργκιτς κι ο Παναθηναϊκός τη Γιαπωνέζα Όγιο

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Μένουν στο κυνήγι της προνομιούχου 17ης θέσης οι παίδες

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πινγκ πονγκ U15 & U19: Με τρεις νίκες στον όμιλο οι νεάνιδες προχώρησαν στα πλέι οφ 1