Αυτό τόνισε ο Λευτέρης Αυγενάκης στη συνομιλία της Τρίτης με εκπροσώπους της Ομάδας Πρωτοβουλίας για τη διάσωση της άρσης βαρών (Χρήστος Σπύρου, Ιωάννης Γέροντας, Λεωνίδης Βαλέριος, Μήτρου Βίκτωρας, Τζελίλης Γιώργος, Σαμπάνης Λεωνίδας).

Οι παλιοί πρωταθλητές εξέθεσαν στον Υφυπουργό Αθλητισμού τα σοβαρά προβλήματα του αθλήματος, εκ των οποίων κάποια σοβούν τα τελευταία χρόνια, ενώ άλλα έχουν βγει στην επιφάνεια μ’ εκκωφαντικό τρόπο. Συζήτησαν, επίσης, θέματα σχετιζόμενα με τα σωματεία (μητρώο συλλόγων, τα δεδομένα που έχει προκαλέσει η επιδημία του κορωνοϊού, αρχαιρεσίες ομοσπονδιών).

Ο κ. Αυγενάκης υπογράμμισε ότι οι εκλογές θα διενεργηθούν με αξιοκρατικά κριτήρια, με δεδομένο ότι σε αυτές θα μετάσχουν οι σύλλογοι που θα έχουν ολοκληρώσει το μητρώο τους.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

ΟΑΚΑ: Νέα περίφραξη 7,5 χιλιομέτρων και αναβαθμισμένο σύστημα ασφάλειας

Τετραήμερο δράσεων στο Αμοργιανό Φεστιβάλ 2026 «Vikelas Sports & Aegean Blue Classic Car IDORO»

ΕΦΟΕΠΑ: «Απαράδεκτη η έξωση από το ΣΕΦ - Καμία εναλλακτική λύση από πλευράς Πολιτείας»

Ο αθλητισμός ένωσε Αρχαία Ολυμπία, Κορυδαλλό & Κύπρο για το περιβάλλον

Ο μαραθώνιος της Ύδρας με διεθνή απήχηση

Προβληματισμός στον Παναθηναϊκό: Καμία απάντηση από τον Δήμο Γλυφάδας για το κλειστό στην εκπνοή της προθεσμίας!

Παναθηναϊκός Α.Ο.: Θέλει Γλυφάδα για έδρα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις - Εν αναμονή της απάντησης από τον Δήμο

Εκδόθηκε η προέγκριση της οικοδομικής άδειας για τις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Πλησιάζει τα 9.000 μέλη μέσα σε ένα μήνα ο Παναθηναϊκός ΑΟ!

Με επτά Έλληνες αρχίζει στη Ν. Κορέα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βετεράνων πινγκ πονγκ 2026