Αργά το βράδυ της Πέμπτης (22:35) για λογαριασμό του Παναθηναϊκού θα προσγειωθεί στην Αθήνα ο Κρις Σίνγκλετον για να ενταχθεί απ’ ευθείας στις προπονήσεις του «τριφυλλιού», ολοκληρώνοντας έτσι το «παζλ» του ρόστερ της ομάδας.

Ο Αμερικανός φόργουορντ που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην Κίνα δεν αιτήθηκε… άδεια για να ξεκουραστεί και έτσι αναμένεται την Παρασκευή να πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση με τα πράσινα.

Εξάλλου, την πρώτη του προπόνηση έκανε και ο έτερος φόργουορντ, Ντιμίτρις Νίκολς ενώ αύριο οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη θα έχουν την ευκαιρία να «ξεμουδιάσουν», αφού υπάρχει προγραμματισμένο φιλικό στο Λαύριο με την τοπική ομάδα (20:00).

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube

Λύγισε τη Μύκονο και έκλεισε με θετικό τρόπο την πορεία του τουρνουά του Αγρινίου ο Βίκος

«Παραπάνω από ομάδα. Οικογένεια»: Η ομαδική φωτογραφία του Παναθηναϊκού για τη σεζόν 2026-27

ΣΕΦ: Απορρίφθηκε η αίτηση αναστολής της ΕΠΣ Πειραιά από το Πρωτοδικείο

Ζέρβας: «Αυτά κρατάει ο Ολυμπιακός από την Κύπρο - Τα πρώτα συμπεράσματα για Μοντέρο, Εντιάι και ΜάκΙνταϊρ»

Πετρίδης: «Υπήρχαν στιγμές που ο Παναθηναϊκός έπνιγε τον αντίπαλο - Ο Μπόνγκα ίσως γίνει η πιο κομβική μεταγραφή»

Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο και το πάθος των «κίτρινων» στον πάγκο: Η παρακάμερα του αγώνα μεταξύ Άρη και Ερυθρού Αστέρα

Τσιάρας: «Στόχος του ΠΑΟΚ να παίξει στη Euroleague - Δεν θέλουμε τους επτά ξένους, στηρίζουμε τον Έλληνα παίκτη»

Νέα εποχή στις ακαδημίες του Άρη με αναπτυξιακή ομάδα τον ΑΣ Πανόραμα

Ολυμπιακός: Προτεραιότητα οι κάτοχοι διαρκείας της σεζόν 2025/26 για να εξασφαλίσουν θέση στο νέο ΣΕΦ!

Το κάλεσμα Φρανσίσκο για το «Π. Γιαννακόπουλος»: «Ανυπομονώ να σας δω σπίτι μας»