Γίνεται να τερματίσει τον μαραθώνιο χωρίς να ιδρώσει; Η απορία αυτή φαίνεται πως δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό των υπευθύνων του Μαραθωνίου δρόμου στο Saint Louis όταν έδιναν στην Kendall Schler το βραβείο γιατί έκοψε πρώτη το νήμα.

Τουλάχιστον αρχικά! Στη συνέχεια κάτι κατάλαβαν!

Η Kendall Schler προσπάθησε να ξεγελάσει τους αγωνοδίκες του μαραθωνίου δρόμου στο Saint Louis αλλά –τελικά- οι υπεύθυνοι αντιλήφθηκαν τι είχε συμβεί. Δεν είχε κάνει όλη τη διαδρομή και περίμενε σε ένα σημείο κοντά στον τερματισμό.

Όταν διαπίστωσε ότι ήταν η κατάλληλη στιγμή μπήκε ανάμεσα στους αθλητές και εύκολα πήρε «κεφάλι» στη διαδρομή. Μάλιστα, για να μην υποψιαστεί κανείς σκόνταψε σε ένα σημείο. Ακόμη κι έτσι τερμάτισε στην πρώτη θέση. Οι υπεύθυνοι της έδωσαν το βραβείο αλλά με καθυστέρηση μιας εβδομάδας περίπου διαπίστωσαν τι είχε συμβεί.



Η Schler δεν υπήρχε σε καμία φωτογραφία από τη διαδρομή, σε αντίθεση με τους αθλητές που έτρεξαν κανονικά σε όλο το μήκος της.

Ένα στοιχείο το οποίο τους είχε προβληματίσει είναι ότι δεν είχε καταγράψει τον χρόνο της ηλεκτρονικά κάτι που συνήθως πράττουν όσοι τρέχουν.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Schler είχε κάνει την ίδια… ζαβολιά. Πέρσι είχε τερματίσει τρίτη, με τους υπεύθυνους να σκέφτονται ότι το έκανε με τον ίδιο τρόπο. Τότε όμως δεν είχαν καταλάβει κάτι.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του bwinΣΠΟΡ FM στο youtube